رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد
مشارکت فعالانه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی فردا و محکومیت اهانت به ساحت مقدس حضرت امام (ره)
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای دانشجویان ، اساتید و کارکنان این دانشگاه را در سراسر کشور به حضور فعالانه در راهپیمایی بزرگ 27 آذر ماه و محکومیت اهانت به ساحت مقدس امام خمینی(ره) فراخواند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای دانشجویان ، اساتید و کارکنان این دانشگاه را در سراسر کشور به حضور فعالانه در راهپیمایی بزرگ 27 آذر ماه و محکومیت اهانت به ساحت مقدس امام خمینی(ره) فراخواند.
متن بیانیه دکتر عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ان الله یدافع عن الذین آمنوا ان الله لا یحب کل خوان کفور (حج، 38)
التهاب و خروش حاکم بر فضای میهن اسلامی به واسطه هتک حرمت بی سابقه نسبت به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی به روشنی گواه وفاداری ملت بزرگ ایران به یاد و نام آن پیشوای فرزانه و پایمردی در راه و رسم ولایت فقیه به مثابه رمز تداوم نظام اسلامی است.
«امام خمینی» به حق کلید واژه انقلاب اسلامی است که«آن نهضت بزرگ بدون این نام پرآوازه در هیچ جای جهان شناخته شده نیست»
امام خمینی نمادی از ارزش های والای انقلاب اسلامی و آرمان شهدا و ترجمان همه آرزوهایی است که مردم ایران طی یکصد سال اخیر در تلاش برای دستیابی به آزادی،استقلال و عدالت در جان خویش پرورده و اکنون به یمن برپایی نظام اسلامی در مسیرتحقق قرار گرفته است. رهبری و وحدت کلمه مردم در این باره همواره از دیدگاه صاحبنظرانی که پیرامون انقلاب اسلامی اندیشیده و مطلبی نگاشته اند،رکن اصلی پیروزی انقلاب اسلامی به شمار رفته و از همین روست که این نقطه اتکا و ذخیره ارزشمند الهی امروز مطمع دشمنان کینه توز انقلاب قرار گرفته است تا به گمان خود با هتاکی و پرده دری خاطره آن پیر فرزانه را در جان و یاد مردم کم فروغ و بی اثر ساخته و زمینه را برای مخدوش نمودن قداست و حرمت مقام عظمی ولایت فقیه فراهم سازند.
غافل از آنکه امام راحل(ره) همچون کوثر زاینده ای است که نام و یادش با همان قدرت ایام حیات،پاسدار نهضت اسلامی است و همان کلمه طیبه ای است که می تواند با استواری،مبنای دعوت از همگان برای وحدت پیرامون فصل مشترک همه ملت و نخبگان سیاسی و فرهنگی قرار گیرد. چنانکه خداوند تبارک و تعالی وعده فرموده است که «یریدون لیطفووا نورالله با فواههم و الله یتم نوره ولو کره الکافرون (صف،8)»و امروز نام نیکی که به خواست خداوند از بنده صالح وی در میان مردم به جای مانده است.به همان سیاق ایام زعامت رمز وحدت و همدلی مردم خداجو و قدر شناس ایران اسلامی خواهد بود و این همان یادگار ارزشمندی است که امروز ملت بزرگ و فهیم ایران،را برانگیخته است تا با حضور گسترده در جای جای میهن اسلامی آن را پاس داشته و با نمایاندن هوشیاری و حساسیت خویش در این باره نقشه شوم دشمنان را نقش بر آب سازند. بی شک هوشیاری ملت و مقام معظم رهبری در این باره به مصداق «ومکرواومکرالله و الله خیرالماکرین »توطئه ای که حاکمیت نظام اسلامی و لنگر آن اصل ولایت فقیه را تهدید می کرد،به فرصتی مغتنم برای اجتماع دیگر باره ملت شریف و پشتیبانی از ولایت فقیه به مثابه قطب الرحی انقلاب اسلامی مبدل می سازد.
خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی اعم از دانشجویان،استادان و کارکنان نیز همراه با سیل خروشان امت همیشه در صحنه روز جمعه 27 آذر ماه در راهپیمائی بزرگی که برای محکومیت اهانت به ساحت مقدس امام خمینی (ره) برپا خواهد شد شرکت جسته و با اعلام انزجار نسبت به عاملان و طراحان این توطئه ننگین، همچون گذشته همراهی و متابعت خویش را از مقام رهبری و ولایت فقیه اعلام می نمایند.
کد خبر:1004
بازدید:13184 مرتبه
تاریخ انتشار خبر:1388/09/27-10:22:40
نظر شما