به گزارش سرویس فرهنگی
آفتاب ری، به نقل از
قرچک آنلاین؛ صبح امروز دانشآموزان پسر قرچک در قالب دستجات سینهزنی و زنجیرزنی، بعد از عبور از خیابان اصلی این شهر با تجمع بر سر مزار دو شهید گمنام مدفون در پارک جنگلی زیباشهر در سوگ سرور شهیدان و یاران با وفایش به عزاداری پرداخته و با قلبهای آکنده از عشق به ائمه، و دیدگان محزون گریستند.


در راستای ترویج فرهنگ علوی و قیام نهضت عاشورا، بالغ بر ۸۰۰ نفر از دانشآموزان پسر در مقاطع مختلف، در قالب هیئتهای عزاداری نوجوانان عاشورایی با عنوان (احلی من العسل) اقدام به برپایی دستجات عزاداری کرده و با سینهزنی و زنجیرزنی، ایام سوگواری سالار شهیدان کربلا را گرامی داشتند.
در این مراسم حجت الاسلام اسماعیلی اظهار داشت: در این روزها که اقشار مختلف مردم جامعه در قالب مراسمات مختلف سعی در زنده نگه داشتن حماسه کربلا و قیام امام حسین (ع) در برابر ظلم
و ستم میباشند، فرصتی است تا دانشآموزان و آیندهسازان این سرزمین بتوانند با آرمانها و فلسفه قیام اباعبدالله الحسین (ع) بیشتر آشنا شوند.

وی بیان کرد: دانشآموزان علاوه بر آموزش در سطوح مختلف، نیاز به پرورش روح و باطن دارند و این ایام فرصت بسیار مناسبی برای پرورش دانشآموزان در کنار پرداختن به مسائل تربیتی است.

حضور امام جمعه، جمعی از مسئولان ادارات ، معلمان و مربیان دانشآموزان در جلوی دسته عزاداری دانشآموزان موجب افزایش روحیه عزاداران شده بود و بار دیگر روحیه مشارکت در امور را در میان نوجوانان تقویت کرد
.
انتهای پیام/م
نظر شما