به گزارش
تهران نیوز ، به نقل از
پایگاه خبری دماوندخبر، محمود پوردیوان بیگی مقدم، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند در مراسم تئاتر نمایشی «فریاد» در فرهنگسرای کوثر این شهرستان اظهار داشت: به دلیل کمبود اعتبارات، حوزه فرهنگ و هنر با مشکلات زیادی همراه میباشد و همین امر باعث برگزار نشدن جشنواره اردیبهشت تئاتر در دماوند شد.
وی افزود: برپایی نمایشگاههای کتاب، چاپ کتابهای انجمن شعر و ادب و برگزاری مسابقات هنرهای تجسمی در راستای حمایت از حوزه فرهنگی را میتوان از حمایتهای مدیریت شهری در شهرستان دماوند نام برد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند بیان کرد: در سال گذشته انجمن هنرهای نمایشی شهرستان دماوند در جشنواره اردیبهشت تئاتر رتبه اول را کسب کردند که البته شهرداری و شورای اسلامی شهر دماوند مشارکت ۵۰ درصدی را در این امر داشتند.
پوردیوان بیگی مقدم تصریح کرد: امسال نیز در حال پیگیری و برگزاری جشنواره اردیبهشت تئاتر در شهرستان دماوند بودیم که با انتشار خبری از سوی اصحاب رسانه با این عنوان که «مدیریت شهری از فعالیتهای هنری حمایت نمیکنند؛» قطعاً این امر بدون جواب نماند و مکاتبات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برای اولین بار در شورای اسلامی شهر دماوند، رد و با عدم حمایت از برگزاری جشنواره اردیبهشت تئاتر مواجه شدیم.
وی تاکید کرد: با این حال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دماوند تلاش میکند برنامه کوچک و مختصری در این زمینه برگزار کند.

*با اجرای تئاتر نمایشی «فریاد» در شهرستان دماوند، نظرم نسبت به این منطقه تغییر کرد/ چرا تئاتر به این زیبایی زود تمام شود و یک ساعت هم طول نکشد؟
طاهره برومند از هنرمندان کشور و همسر عادل بزدوده در حاشیه مراسم تئاتر نمایشی «فریاد» در فرهنگسرای کوثر این شهرستان اظهار کرد: در طی این سالها، تنها کار هنری بنده حرکت عروسک آقای معلم در مدرسه موشها بوده است؛ از همه هنرمندان و آقای تاجیک تشکر میکنم و یک گله کوچک دارم، تئاتر به این زیبایی چرا باید به این زودی تمام شود و یک ساعت هم طول نکشد؟
وی در خصوص تئاتر نمایشی «فریاد» گفت: اجرای نمایش، بسیار زیبا و همراه با دیالوگهای پر معنا و عمیقی که برای همه گروههای سنی بزرگسال مناسب بود.
برومند ادامه داد: انتظار اجرای چنین نمایشی را در شهرستان دماوند نداشتم و حتی نمیدانستم سالنی برای اجرای تئاتر وجود داشته باشد اما با تماشای نمایش امروز، نظرم نسبت به دماوند تغییر کرد.
برومند راجع به شهرستان دماوند توضیح داد: من عاشق دماوند هستم و اگر حتی از نظر تاریخی به آن نگاه کنیم، تمدن ایران زمین از دماوند شکل گرفته، مردم و طبیعت دماوند دوست داشتنی هستند که البته اینجانب در در منطقه آیینه ورزان، خانه کوچکی دارم که در تابستان به عنوان ییلاق از این خانه استفاده میکنم.
وی در خصوص عرصه هنر گفت: به هنر در کشور ایران ارزش زیادی داده شده اما به شخصه بر این باور هستم که باز هم جایی برای حمایت در زمینه تئاتر وجود دارد که میتوان فعالیت افراد هنرمند، اطلاعرسانی بیشتر و آشنایی بیشتر مردم با هنر را انجام داد.
برومند ادامه داد: با آموزش و آگاهی رساندن به مردم میتوان آنها را از سبک کمدی به سبککارهای اینچنینی و جدی سوق داد و خوب است که مردمی که طرفدار تئاتر نیستند، به سمت تماشای تئاتر روی بیاورند.
وی تاکید کرد: این امر زمانی اتفاق خواهد افتاد که در سایه تبلیغات درست و پشتوانه مالی از مسئولان در حوزه تئاتر باشد.

*فکر نمیکردم شهرستان دماوند این همه بازیگر تئاتر داشته باشد
محمد حاج حسینی، بازیگر پیشکسوت سینما در حاشیه مراسم تئاتر نمایشی «فریاد» در فرهنگسرای کوثر این شهرستان اظهار کرد: متولد ۱۳۲۱ در شهر ری هستم و حدود ۳۰ فیلم سینمایی و سریالهای متعددی در کارنامه هنری خود دارم و همزمان با بازیگری شغل معلمی را نیز دنبال میکردم و مدت ۵۴ سال است که بازیگر هستم.
وی ادامه داد: در زمانهای گذشته، اگر کسی طالب بازیگری بود و وارد سینما و یا تئاتر میشد، تا آخرش میایستاد، اما اکنون طرفدار زیاد است ولی به طور جد دنباله آن را نمیگیرند، که فکر میکنم یکی از دلایل رهایی بازیگری این است که حقوق خوبی ندارد و باید به عنوان شغل دوم افراد انتخاب شود.
وی افزود: فکر نمیکردم شهرستان دماوند این همه بازیگر در تئاتر داشته باشد، جوانان باید کار کنند و از اساتید هم استفاده کنند، ولی به این دلیل که کار تئاتر فروش ندارد نسبت به آن بیتفاوت میشوند.






انتهای متن/*
نظر شما