
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: حجم بسیار بالای کانون های ایجاد شده ریزگردهای داخلی و کمبود بودجه دولت، روند دست یابی به نتایج دلخواه برای کنترل این ابربحران را کند کرده است.
به گزارش تهران نیوز ، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگار سپیدپوش ضمن بیان اینکه ایجاد حساسیت و اطلاع رسانی برای جلوگیری از اثرات منفی حوادث و بلایا در جامعه ضروری است، اظهار داشت: از مشکلات عمده در این زمینه عدم باور حوادث می باشد، چرا که کشور ما منطقه حادثه خیزی است و قوانین جاری باید بتواند با نگاه منسجم، فرابخشی و با کیفیت بالا به موقع وارد عمل شده و در مدیریت بحران موفق عمل کند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پاسخ به سؤالی در مورد چگونگی مقابله با مشکلات ناشی از مسائل طبیعی مثل ریزگردها خاطرنشان کرد: برنامه های مختلفی در این زمینه با تشکیل کار گروه ویژه، پیگیری های وزارت کشور و سفرهای مسئولین به مناطق جنوبی کشور در دست اجرا قرار دارد.
نجار در این زمینه افزود: نهال کاری برای تثبیت شن های روان در کانون های ایجاد شده ریزگردهای داخلی که به دلیل خشکسالی های اخیر به وجود آمده است، در اولویت اقدام های ما قرار دارد؛ ولی حجم بسیار بالای این کانون ها در سراسر کشور و نیاز به اعتبارات بیشتر که شاید در حال حاضر در وسع دولت نباشد، باعث شده تاکنون به موفقیت های دلخواه نرسیم؛ البته در این راه همراهی بسیج و همه دستگاه های دیگر بسیار حائز اهمیت است.
این مقام مسئول به درصد بالای مشکل ریزگردها به دلیل منشأ خارجی اشاره و تبیین کرد: ما در این زمینه نیز پیگیری هایی از طریق سازمان های بین المللی انجام داده ایم از جمله مطرح کردن بحث ریزگردها در کنفرانس جهانی سازمان ملل متحد در سندای ژاپن که هم اینک در دستور کار جامعه بین المللی قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور عراق را مهد کانون ریزگردها در ایران دانست و تصریح کرد: به دلیل اینکه بخشی از این مناطق توسط داعش تحت کنترل درآمده است و از طرفی نگاه سیاسی بعضی از کشورهای منطقه یه این موضوع، روند دستیابی به نتایج دلخواه در این مسلئه کند شده است.
نجار در پایان خاطرنشان کرد: ولی آنچه مهم تلقی می شود تلاش ما در داخل کشور است تا بتوانیم این ابربحران را که سلامت جامعه را به خطر انداخته و اقتصاد کشور را دچار چالش می کند در حد وسع خود کنترل کنیم.
انتهای متن/*
نظر شما