به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب ری، به نقل از راه مبین؛ (امینی)- یکی از شبهای پرستاره شهریار، باران زیبائی باریدن گرفت و هوائی لطیف، فضای شهر را زیباتر کرد.فردای آنروز ساعت6 صبح به خیابان آمدم تا ریه خود را از این هوای روح انگیز بهرهمند سازم. شهروندان را دیدم که در آن سحرگاه، بسیار شاداب و سرحال، عازم محل کار خویش بودند. انصافاً هم هوای دل انگیزی بود و بهرهمندی از آن اجنتناب ناپذیر.
اما این پایان ماجرا نبود.در ادامه مسیر و همین که به زیر گذر قائم(عج) نزدیک شدم عابرین را دیدم که با یکدست بینی خود را پوشانده و با حالت انزجار نفس میکشیدند. در ابتدا فکر کردم شاید لاشه حیوانی عظیم الجثه هوا را آلوده کرده باشد که رهگذاران به سرعت از آن منطقه عبور میکنند.
اما اینگونه نبود و موضوع همان دمل کهنه و خجالت آور این شهر بود که اینبار پس از باران سر باز کرده و فریاد میزد که:" نیا باران نیا؛شهریار زیبایأش از دست میرود" .
آری درست حدس زدهاید، از اراضی حاشیه این زیر گذر, بوی آزار دهنده آمیخته با باران, آنچنان در فضا پیچیده بود که از توصیف بیشتر شرم دارم. چون برای روشن شدن عمق فاجعه, میبایست الفاظی بکار برده شود که از ادب به دور است........
از آنجا که شهر شهریار فاقد سرویسهای بهداشتی عمومی میباشد, لاجرم رهگذاران برای این امر واجب و حیاتی مجبور به استفاده از اراضی و باغات حاشیه زیر گذر هستند و همین موضوع باعث شده است در چنین مواقعی, شعاع چند صدمتری این محدوده، آلوده و غیر قابل عبور باشد.
نبود سرویس بهداشتی عمومی در شهریار
بنابراین فقر سرویس بهداشتی عمومی در سطح شهر توانسته است مشکلات بهداشتی و زیست محیطی فراوانی ببار آورد و متاستفانه در جهات اربعه شهر و هرجایی که زمین خالی, دیوار خراب, درختچه یا آهن پاره ای وجود دارد.بوی "بووووووووووق" از آن بر خیزد.
البته شدت و میزان این آلایندگی در حواشی و نزدیکی ایستگاههای تاکسی بیشتر مشهود است.
آیا مرکز نگین سبز غرب استان تهران باید وضعیتی اینچنین رقت بار داشته باشد؟ در نظر بگیرید مسافری از شرق یا شمال کشور برای کار خود به شهریار آمده است تا دو سه روزی را در این شهر اقامت داشته باشد.
او راه طولانی را سپری کرده و به محض رسیدن به شهریار, لازم است که خود را به سرویس بهداشتی برساند؛تکلیف او چیست؟ انصافا این رسم مهمان نوازی برای ما شهریاریها, شهرم آور نیست؟
نبود سرویس بهداشتی عمومی در شهریار
آیا شهرداری که بودجه مصوب سالانه آن میلیاردیست, برای ساخت چند دستگاه سرویس بهداشتی نباید برنامهای داشته باشد؟
پس در کنار احداث پروژههای چندین میلیاردی، تعدادی سرویس بهداشتی چند میلیونی هم بسازید تا علاوه بر رضایت خداوند، رضایتمندی شهروندان هم تامین گردد. چرا که ارائه خدمات به شهروندان در رسته شرح وظایف شهرداری است. مردم همیشه دست به آسمان دارند تا نزولات آسمانی ادامهدار وهمیشگی باشد و دوست دارند علاوه بر تامین آب سفرههای زیرزمینی، شهرشان ازهوائی لطیف وشاداب برخودار باشند.
انتهای پیام/م
نظر شما