رئیس انجمن شعر و ادب شهرستان پیشوا هر ایرانی را یک شاعر برشمرد و گفت: علیرغم اینکه ایرانیان به شعرتوجه ویژه ای دارند متاسفانه جایگاه ادبیات درخانواده ها به جهت مسائل مادی و عدم اطلاع و آگاهی ایشان اندکی ضعیف شده است و باید تلاش کرد ادبیات جایگاه واقعی خود را بازیابد.

به گزارش سرویس فرهنگی آفتاب ری، به نقل از ندای پیشوا؛ محسن فارسی مسوول انجمن شعر و ادب شهرستان پیشوا میهمان دفتر روزنامه جمهوری اسلامی در شهرستان پیشوا  شد.

وی که در حال حاضر به عنوان مدرس آموزشگاه های متوسطه و دبیرستان این شهرستان فعالیت می کند، خود از شاعران و افرادی است که بابت فعالیت های شعری گام های بزرگی را در این شهرستان برداشته است. در ادامه صحبت های وی با خبرنگار ما از نگاهتان می گذرد:

محسن فارسی هستم. در شهرهای تهران و پیشوا به تدریس ادبیات فارسی اشتغال دارم و از دوران دبیرستان شعر گفته و به طور جدی در قالب های غزل و شعر سفید در دوره دانشگاه کتاب شعری را با نام دلواپسی ها منتشر کردم و کتاب دیگری را به نام دغدغه های نابجا کشت مرا دردست چاپ دارم.

وی که به عنوان داور مسابقات مختلف درکنگره های ادبی شرکت داشته است و هم اینک به عنوان مسوول شعر و ادب شهرستان پیشواست گفت: سعی داریم استعدادهای شکفته نشده را چه در راستای شعر و چه درزمینه داستان بارور کنیم و در این راستا از انجمن بسیج هنرمندان که کمک و حامی ما می باشد نیز تشکر می کنم که کارگاه شعری را آفریده ام تا افراد بتوانند در آن شعر بگویند ولو آنانکه با عروض و قافیه آشنا نیستند و سعی داریم از بچه دو ساله تا افراد کهنسال را در کارهای ادبی دخیل کنیم.

فارسی با اشاره به اینکه چاپ کتاب مرگ شاعر است، گفت: وقتی کتابی چاپ می شود چیزهایی که در ایده فرد قرار دارد به بار می نشیند و هیچ قصدی در انتشار دلواپسی ها نداشتم و به اصرار دوستان شعرهایم را که در نشریات مختلف چاپ شده بود را در این کتاب گردآوری نمودم.

وی با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی به ادبیات شعر و داستان توجه ویژه ای داشته، گفت: بینش روشن فکری دانش آموزان و دانشجویان علاقمند به شعر جای خود را در سطح منطقه باز نموده و دانشگاه پیشوا می تواند نقطه عطفی در موضوعات فرهنگی و ادبی استان باشد می بایست کانون های شعر شهرستان پیشوا را یاری نمود.

وی با اشاره به اینکه در داستان و شعرمحدودیت وجود دارد، گفت: اگر به محتوا نگاه کنیم در قالب ها محدودیت وجود دارد. در شعر و داستان، ممیزی ناشران بیشتر است که این هم خوب است و هم بد و شاید این ممیزی روی شعرتاثیر بگذارد. عده ای قصد دارند ناهنجاری های اجتماعی را به واسطه شعر گسترش دهند و عده ای دقیقا نگاهشان متفاوت با این نگاه است و یا عده ای در صدد ستایش ائمه اطهار بر می آیند به فرض مثال شعر شهریار در منقبت مولا حضرت علی(ع) خود نمونه ای از همین نمونه هاست.

رئیس انجمن شعر و ادب شهرستان پیشوا هر ایرانی را یک شاعر برشمرد و گفت: علیرغم اینکه ایرانیان به شعرتوجه ویژه ای دارند متاسفانه جایگاه ادبیات درخانواده ها به جهت مسائل مادی و عدم اطلاع و آگاهی ایشان اندکی ضعیف شده است به عنوان مثال درس ادبیات فارسی در دبیرستان و دانشگاه آخرین رشته ای است که افراد انتخاب می کنند و همین در شرح مظلومیت این رشته تحصیلی کافی است و باید تلاش کرد ادبیات جایگاه واقعی خود را بازیابد.

وی در خاتمه ضمن تشکر از اداره آموزش و پرورش شهرستان پیشوا که زمینه رشد و گسترش شعر را در این منطقه فراهم آورده و با انجام تبلیغات مناسب و راه اندازی کانون شعر، جایگاه واقعی شعر را نمایانده است از حسین قرایی که از معملین ادبیات است و به گفته وی بر گردن مردم دو شهرستان ورامین و پیشوا حق ویژه ای دارد تشکر نمود و گفت:

قلمت ریشه در آفتاب داشت

بلورهای نور را

درکوچه های پر پیچ شب پاشیدی

تاشقایق ها شب پره ها را به ضیافت خوانند

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 6 =