مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از پایان یافتن برداشت زردآلو در باغات شهرستان خبر داد.

به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب ری، “روح الله درویش خضری” در گفت وگو با دیمه نیوز اظهارکرد: زردآلو یکی از محصولات باغی شهرستان فیروزکوه است که در سطح ۶۲۰ هکتار از باغات شهرستان به عمل می آید. وی گفت: عمده این باغات در دهستان بزرگ “حبله رود” وجود دارد، اما تقریباً این محصول را در تمامی نقاط شهرستان می توان یافت. درویش خضری افزود: کشت این محصول به صورت مختلط با گردو و سیب درختی انجام می شود. وی با اشاره به بارش تگرگ و سرمای ابتدای فصل بهار، تصریح کرد: این مساله کاهش تولید و عملکرد این محصول را در منطقه به دنبال داشته است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه یادآور شد: تولید برگه زردآلو یکی از ظرفیت‌های بالقوه منطقه است که از کشش قیمتی و تقاضای خوبی در بازار برخوردار است و عمدتاً به صورت سنتی انجام می شود. وی بیان کرد: در این روش پس از برداشت محصول، جعبه‏های میوه را در یک فضای محدود که کاملاً مسدود و ایزوله باشد روی هم چیده و مقداری گُل گوگرد را با توجه به حجم محصول و فضای در اختیار آتش زده و در پایین ‏ترین سطح فضای موجود قرار می ‏دهند. درویش ‏خضری اضافه کرد: به این ترتیب بوی گوگرد در فضا پیچیده، محوطه را ضد عفونی و گند زدایی کرده و رنگ طلایی به محصول می ‏دهد. وی بیان داشت: پس از ۲۴ ساعت، زردآلوها را از اتاق خارج کرده و در فضای آزاد روبه ‏روی آفتاب پخش و حداقل به مدت چهار روز نگهداری می‏کنند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه تصریح کرد: در این شیوه نسبت به شیوه نخست، رطوبت بیشتری در زردآلوها باقی مانده و تا چهار الی پنج سال قابلیت انبارداری پیدا می‏کنند. انتهای پیام/م

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =