با حضور دکتر ناجی فرماندار، سومین جلسه خدمات فنی و مهندسی تحلیل وضعیت بازار به منظور بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و عرضه کیف و کفش شهرستان بهارستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، به نقل از بهارستانه؛ در این جلسه که با حضور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و اعضای اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان کیف و کفش در دفتر فرماندار برگزار شد، دکتر ناجی بر ساماندهی و حمایت از واحدهای تولیدی شاغل در صنف کیف و کفش تأکید کرد.

فرماندار شهرستان بهارستان با اشاره به نقاط قوت شهرستان بهارستان در تولیدات کیف و کفش، اظهار داشت: شهرستان بهارستان در بخش تولید کفش رتبه اول استانی را دارد و باید با برنامه ریزی و حمایت دست اندرکاران از این صنعت، در هویت بخشیِ واحدهای تولیدی جهت عرضه محصولات در سطح استانی و ملی اقدام شود.

در این جلسه مقرر شد با هماهنگی شهرداری ها و مراجع استانی با تخصیص زمین مناسب و اسکان یکپارچه صنوف، واحدهای کیف و کفش ساماندهی شده و به منظور دسترسی شهروندان، تولید و عرضه مستقیم کالا همزمان در کارگاه ها صورت پذیرد.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =