به گزارش آفتاب ری به نقل از پایگاه خبری تحلیلی راه مبین ، اوضاع پروژه بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی(ره) شهریار پس از 20 سال و با 30 درصد پیشرفت ناگوار است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی راه مبین ، ۷۰ بیمارستان نیمهکاره در کشور وجود دارد که اغلب از سال ۷۷ روند ساخت و ساز آنها متوقف شده و برخی عمرشان حتی به ۲۰ سال نیز میرسد.
براساس این گزارش، وزارت بهداشت و درمان نیز در سال جدید برای تکمیل بیمارستانهای نیمهکاره ، سیاست توسعه بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان را با برنامههایی از قبیل ارائه زمین رایگان جهت ساخت بیمارستان خصوصی و واگذاری ۱۵ درصد از اعتبارات بیمارستان سازیدر دستور کار قرار داد تا شاید گره کور این موضوع کهنه باز شود.
در لایحه بودجه امسال مقرر شد بیمارستانهای با50درصد پیشرفت فیزیکی به صورت بلاعوض به بخش خصوصی واگذار شوند تا تکمیل شده و به بهره برداری برسند.
بنابراین گزارش، اقدام دیگر تصویب اعطای زمین رایگان به بیمارستانسازی ازسوی وزارت مسکن بود که به تصویب مجلس رسیده است؛ علاوه بر این مهم وزارت بهداشت نیز میتواند تا 25درصد هزینه ساخت بیمارستانها را به بخش خصوصی کمک کند.
این گزارش می افزاید،100 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وامهای یارانه ای برای کمک به بیمارستانسازی تصویب شد که ازطرف وزارت بهداشت به بیمارستان سازان پرداخت میشود.
با اینحال کارشناسان معتقدند این اقدامات برای پررنگ شدن نقش بخش خصوصی در نظام سلامت نمیتواند کافی باشد.
واما ...
واما بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی(ره) شهریار یکی از همین بیمارستانها میباشد که در سال 72 توسط رئیس جمهور وقت کلنگزنی شد اما بعد از گذشت 20 سال از کلنگزنی ، این بیمارستان 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است ونقطه مبهم این ماجرا اعتباراتی است که اختصاص یافته و محل مصرفش نامشخص است.
براساس این گزارش، حسین گروسی، نماینده شهرستانهای شهریار قدس وملارد در مجلس در خصوص روند احداث بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی(ره) شهریار در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری راه مبین گفت: در دور سوم سفر دکتر احمدی نژاد به شهرستان شهریار، تکمیل بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی(ره) شهریار به عنوان پروژه ملی مصوب و در دستور کار قرار گرفته است.
گروسی با اشاره به نبود بیمارستان در شهرستانهای اطراف شهریارف اظهار داشت: استاندارد سرانه تخت بیمارستانی در کشور یک تخت برای هر 1هزار نفر میباشد ،این مهم در حالی است که این سرانه در شهریار برای هر 4200 نفر یک تخت بیمارستانی است.
وی تصریح کرد: شهریار دارای 3بیمارستان به نامهای امام سجاد(ع)، تامین اجتماعی و میلاد است و با توجه به جمعیت بالغ بر 750 هزار نفری این شهرستان و نبود بیمارستان در شهرستانهای قدس و ملارد ، بیمارستانهای شهرستان شهریار پذیرای بیمارانی هستند که از این شهرستانها مراجعه میکنند.
نماینده شهرستانهای شهریار قدس وملارد در مجلس، افزود:پروژه بیمارستان در مرحله سفتکاری میباشد و هم اکنون منتظر اختصاص بودجه در نظر گرفته برای این پروژه توسط وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی هستیم.
جمشید واشانی ،رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری راه مبین بیان کرد: کلنگزنی این بیمارستان در سال 72 بوده ولی عملیات اجرایی ساخت بیمارستان امام خمینی(ره) در آذر سال 1386 آغاز شده است.
وی افزود : فاز اول بیمارستان با بضاعت 100 تخت و اعتبار اولیه 50 میلیارد ریال توسط گروه خیّرین شروع و پس از 30درصد پیشرفت فیزیکی به دلیل مشکلات مالی خیّرین متوقف شد.
واشانی تصریح کرد: با پیگیریهای مستمر از زمان توقف پروژه، در نیمه دوم سال 1390، خیّرین با تأمین اعتباری به میزان چهار هزار میلیون ریال احداث پلی کلینیک تخصصی بیمارستان را تقبل و هماکنون در حال انجام میباشد.
وی درخصوص مصوبه هیأت دولت به جهت تأمین اعتبارات ملی این پروژه ، ادامه داد: موضوع در کمیسیون ماده 215 معاونت محترم برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری مطرح و مصوب شد و این مهم در لایحه بودجه سال 91 در نظر گرفته شد. واشانی خاطرنشان کرد: اعتبار پیش بینی شده جهت تکمیل این پروژه 320 میلیارد ریال می باشد که از این میزان 30 میلیارد ریال اختصاص داده شده و زمان عملیات پروژه نیز به مدت 4 سال است .البته در حال حاضر منتظر ابلاغ وزارت بهداشت ودرمان ، تعیین پیمانکار و شروع عملیات ساخت بیمارستان هستیم
نظر شما