معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در حالی که تاکید بر اخلاق مداری داشت و رویکرد دولت “تدبیر و امید” را بازگشت به اخلاق معرفی می کرد، به دفعات متعدد با بی اخلاقی تمام به منکوب کردن دولت پیشین پرداخت.
سرویس سیاسی آفتاب ری، به نقل از دیمه نیوز؛ معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در حالی که تاکید بر اخلاق مداری داشت و رویکرد دولت “تدبیر و امید” را بازگشت به اخلاق معرفی می کرد، به دفعات متعدد با بی اخلاقی تمام به منکوب کردن دولت پیشین پرداخت.
سخنران ویژه این همایش آقای “سید شهاب الدین چاووشی” معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در بخش هایی از سخنان خود مطالبی را عنوان کردند که به نظرم آمد نه از باب انتقاد، بلکه از باب همان احساس مسؤولیت و امر به معروف و نهی از منکر که طبق نظر خود ایشان و اصل هشتم قانون اساسی وظیفه همگانی است، بیان کنم که قطعاً نظر اینجانب نیز می تواند مورد نقد باشد.
لذا در همین راستا چند فراز از سخنان وی را بدون دخل و تصرف عنوان کرده و نظراتی پیرامون آن بیان می کنم.
چاووشی: مهمترین شعار دولت “تدبیر و امید” رعایت اخلاق بوده است
جناب آقای چاووشی! جنابعالی نسبت به برخی بی اخلاقی هایی که نسبت به دولت های قبل از دولت آقای احمدی نژاد شده بود متعرض شدید و آن را بی اخلاقی بیان کردید. (مانند اینکه عده ای افراطی دولت سازندگی را دولت شرمندگی خواندند و دولت رییس جمهوری محترمی را به دلیل تدبیر در عدم استفاده از صندوق ذخیره ملی بی تدبیر خواندند و دیگر ایراداتی که بعضی ها به دولت ها می گرفتند، ولی از این دولت ها چه اصلاحات و چه سازندگی محاسنی را بیان نکردید).
متاسفانه خود شما نیز از دولت قبل (آقای احمدی نژاد) هیچ حسنی بیان نکردید که هیچ، دولت قبلی را بی تدبیر، باعث ایجاد نا امیدی، تورم زا، بی تجربه، عوام فریب، بی کفایت و . . . خواندید. آقای چاووشی این خود بداخلاقی نیست؟
نظر ما جانبداری از هیچ دولتی نیست، تنها نظر انصاف را رعایت می کنیم که هر یک از این دولت ها محاسن و معایبی داشتند که باید به جای خود و همه جانبه نگریسته شوند و از یکجانبه نگری پرهیز شود.
چاووشی: مبنای مشروعیت ما در نظام اسلامی حضور و همکاری و همراهی مردم خواهد بود (شهید رجایی فرمودند بدون دست می توان زندگی کرد، ولی بدون مردم نمی توان)
جناب آقای چاووشی! این فراز از سخنان شما شعارهای دوران اصلاحات همچون مردم سالاری، آزادی بیان و . . . را به یاد می آورد. جنابعالی اگر فرق میان مشروعیت و مقبولیت را در جامعه متوجه نباشید بدا به حال ما!
جناب آقای چاووشی! در نظام اسلامی مشروعیت از جانب حق تعالی ساری و جاری می گردد نه از جانب مردم. مردم اگر لیاقت داشتند و می خواستند امام بر حق حضرت امام علی(ع) از همان ابتدا پس از رحلت رسول اکرم(ص) زمام امور را به دست می گرفتند و قطعاً اگر چنین می شد شکل جامعه چه در زمین و چه در آسمانها به گونه دیگری بود (همچون حکومت پس از ظهور حضرت حجت (ع)؛ اما مردم لایق حکومت ایشان نبودند و گِرد کفر گشتند.
طبق نظر شما در زمانی که حضرت علی (ع) خار در چشم و استخوان در گلو، بی خردی مردم را تحمل می کردند در روی زمین مشروع نبودند و پس از اینکه مردم به حضرت روی آوردند ایشان ولایتشان مشروع شد!
این نظرات شما زمانی را به یاد می آورد که کسانی با صورت های صاف و براق در پی تفسیر قرآن برآمدند و خدا را هم مورد نقد قرار دادند و کلام حق تعالی را ناشی از تراوشات ذهنی انسانی همچون دیگر انسان ها دانستند.
جناب آقای چاووشی! اگر واقعاً نظرتان این است در باب مشروعیت و مقبولیت در دین اسلام بیشتر مطالعه نمایید و در این خصوص به اهل نظر صالح مراجعه کنید.
در اسلام جایگاه مردم به قدری عظیم و بالا است که خداوند همه انبیاء و اولیاء را برای هدایت همین مردم فرستاد و حتی بهترین خلق خود یعنی امام حسین(ع) را برای باقی ماندن و ادامه راه هدایت همین مردم به مسلخ کربلا برد و لیکن در همین برهه از زمان (از خلقت تا قیامت) مشروع بودن، اسلامی بودن و دینی بودن انبیاء و اولیاء خود را از طریق مردم قائل نبوده است؛ زیرا تنها ذات اقدس اوست که می تواند به همه چیز مشروعیت عطا کند و لا غیر.
چاووشی: حداقل خدمت این دولت در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی این بوده که با انجام مذاکرات هسته ای با آمریکا و گروه ۱+۵ آنها را مشغول کرده از تعرض به کشور بازداشته است!
جناب آقای چاووشی! شما عدم تعرض به ایران از سوی آمریکا و گروه ۱+۵ را تدبیر در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی می دانید!
این مطلب نیز پرواضح و آشکار است که دیپلماسی مذاکره از حدود ۹ ماه پیش شروع شد و درگیری در سوریه و حمایت های معنوی از خط مقاومت در برابر مستکبران توسط ایران از حدود سه سال پیش بوده است. هر چند موضع گیری های کوته فکران چه در دولت قبل و چه در دولت فعلی و زیر سؤال بردن این حمایت های معنوی موجبات زحمت برای نظام را ایجاد کرد، لکن بر دوست و دشمن واضح است که عدم تعرض آمریکا به ایران بر مبنای دیپلماسی نبوده است، بلکه بر مبنای تفکر مقاومت مردمی تحت هدایت های امام خامنه ای بوده است و لا غیر.
یعنی دو رکن اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران مردم و ولایت هستند و بعد از این دو رکن است که به قول شما موشک و دیپلماسی کارآمد است و الا دیگران از ما بهتر را داشته اند ولی . . .
انتهای پیام/م
نظر شما