یک کارگردان و نویسنده تئاتر تاکید کرد: در دولت گذشته بودجه بیشتری به این بخش فرهنگی تعلق می گرفت و از سوی دیگر نیز با مسئولین شهرستان و یا حتی شهرستان های دیگر آشنایی داشتیم و از این طریق هزینه های جاری تئاتر و نمایش شهرستان را تامین می کردیم، ولی با روی کار آمدن دولت یازدهم بودجه ما نیز کم شده و به تبع این جا به جایی ها، مسئولین نیز عوض شده اند که در نتیجه روابط ما نیز با مسئولین بسیار کم شده است.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، به نقل از ورامین ما؛ امیر حسین شفیعی کارگران و نویسنده تئاتر در نشستی که با حضور سه تن از اعضای شورای اسلامی شهر ورامین، کاگرادانان و پیشکسوتان تئاتر شهرستان ورامین برگزار شده بود پیرامون بودجه های این بخش فرهنگی شهرستان گفت: در دولت گذشته بودجه بیشتری به این بخش فرهنگی تعلق می گرفت و از سوی دیگر نیز با مسئولین شهرستان و یا حتی شهرستان های دیگر آشنایی داشتیم و از این طریق هزینه های جاری تئاتر و نمایش شهرستان را تامین می کردیم، ولی با روی کار آمدن دولت یازدهم بودجه ما نیز کم شده و به تبع این جا به جایی ها، مسئولین نیز عوض شده اند که در نتیجه روابط ما نیز با مسئولین بسیار کم شده است.

شفیعی

این کارگردان تئاتر شهرستان ورامین تصریح کرد: شهرستان ورامین به تنهایی برای میزان مکان تمرین مشکل ندارد، ولی مشکل اینجاست که از شهرستان های اطراف مانند پاکدشت، پیشوا و قرچک نیز برای تمرین و نمایش به ورامین می آیند که این برای ما مشکل ساز شده است.

وی اذعان کرد: هر شهرداری یک معاونت فرهنگی دارد که باید تئاتر شهرستان خود را پشتیبانی کنند، که از نمونه آن می توان به شهرداری لاهیجان نام برد که همکاری های نزدیکی در سال های اخیر با یکدیگر داشته ایم، ولی تا به امروز شهرداری ورامین همکاری مد نظر را با ما نداشته است.

شفیعی خاطر نشان کرد: به یاری خدا تا به امروز توانستیم جوانانی که با حرف های سیاسی و یا حتی پول نتوانستند آنان را به سمت هیچ شخص یا حزبی گرایش پیدا کنند را به سمت خود بکشیم و از این طریق راه درست زندگی کردن را به آنها آموختیم.

این کارگردان نمونه چندین جشنواره استانی و کشوری ادامه داد: شهرداری ورامین می تواند پرقدرت وارد صحنه شود تا پشتیبانی های لازم را انجام دهند، ولی به دلیل اینکه سود مالی برای آنها ندارد هیچ حرکتی انجام نداده اند.

وی ضمن اشاره به اینکه پس از هفت سال وقفه در سال گذشته توانستیم جشنواره همایش نمایش را برگزار کنیم خاطر نشان کرد: این همایش در سه سالن برگزار شد که در پی این جشنواره توانستیم جشنواره ۱۵ خرداد را برگزار کنیم که به دلیل سطح بالای جشنواره و استقبال وسیع از آن، این طرح افزایش پیدا کرد و تحت عنوان همایش طلوع خرداد در تهران برگزار شد.

شفیعی اذعان کرد: در سطح شهرستان اتفاقاتی می افتد که هیچ بار فرهنگی دربر ندارد ولی هزینه های زیادی برای آن صرف می شود، ولی متاسفانه طی روزهای گذشته به شهردار ورامین مراجعه کردیم تا برای تبلیغات محیطی و نصب بنر به ما کمک کند که وی نیز از ما تقاضای هزار بلیط نمایش کرده است که مبلغ هرکدام از آنها ۵هزار تومان می باشد، این در صورتی است که هزینه بنر و پایه آن حدود یک میلیون و پانصد هزار تومان می شود.

این برنده جوایز مختلف در زمینه های مختلف تئاتر بیان کرد: در حال حاضر پلاتو و صحنه مناسبی برای کار کردن در فرهنگسرای رازی ورامین موجود نیست، و این در صورتی است که چون منفعت مالی برای کسی نداریم به ما پرداخته نمی شود.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =