به گزارش سرویس فرهنگی آفتاب ری، حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه جوادآباد در حاشیه جلسه با مسئولین هیئت های مذهبی شهر جوادآباد با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما گفت: دهه محرم و قیام امام حسین(ع) پیام های مختلفی دارد که نمونه آن احیا سنت پیامبر و ارزش هایی که برای آنها قیام کردند.
وی ادامه داد: امام حسین(ع ) مسیری را برای ما تبیین کردند تا کل یوم عاشورا و کل ارض الکربلا را معنی کنند که این مسیر همان مسیر رسول الله است که زحمات زیادی نیز در این راه کشیده شده است و هر سال محرم که می آید این سنت های مهم که نمونه آن فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت است توسط امام حسین(ع) احیا و در بین مردم اجرا شده است.
امام جمعه جوادآباد اذعان کرد: امروز ما باید همان مطالب که امام حسین(ع) آنها را پیاده کرده است در بین مردم تبیین کنیم و به آنها بفمانیم که چرا امام حسین(ع) قیام کردند و این فرهنگ حسینی چه ارتباطی با دین ما دارد.
حجت الاسلام حسینی بیان کرد: با برنامه های مختلفی که در محرم برنامه ریزی شده است که نمونه آنها اجتماع در مدارس و برپا کردن نماز جماعت اول وقت، سخنرانی های این روزها که طبابت مشکلات مردم است، قلب افراد به خصوص جوانان بتابانیم.
وی ادامه داد: در جلسه ای که امروز با مسئولین هیئت ها داشته ایم بر مسائل مختلفی از جمله اتحاد و نظم تاکید بسیار زیادی شد که مورد قبول مسئولین هیئات شهر جوادآباد قرار گرفت، زیرا دشمنان اسلام با سیاست” تفرقه بینداز و حکومت کن” فعالیت می کند و حکومت خود را بر دیگران قالب می کند.
امام جمعه جوادآباد اذعان کرد: یکی از درس هایی که امام حسین(ع) و یارانشان در روز عاشورا به ما دادند اتحاد است و ما نیز تصمیم گرفته ایم که تمام هیئت های مذهبی شهر علاوه بر عزاداری در هیئت ها و مساجد خود، همگی بتوانند در کنار یکدیگر نیز عزاداری کنند.
حجت الاسلام حسینی ضمن بیان اینکه متاسفانه در بعضی محل ها دیده می شود زمانی که هیئتی به هیئت دیگر می رسد حرکت هایی را انجام می دهند که قابل قبول نیست ولی ما خواستیم که امسال بهتر از سال های گذشته هیئت های ما در کنار یکدیگر و در محل مشخص عزاداری کنند و به صورت عملی نشان دهند که فرهنگ عاشورا و وحدت چیست.
وی تصریح کرد: هیئت های جوادآباد از دهه اول محرم تا شب سیزدهم محرم به محوریت شهدای گمنام و در مقبره این سربازان سالار شهیدان به عزاداری می پردازند.
امام جمعه جوادآباد گفت: جوادآباد مرکز دیگری مانند مقبره شهدای گمنام نداریم که دسترسی هیئات به آن آسان باشد و از نظر فرهنگی نیز تاثیر قوی داشته باشد، به همین منظور تصمیم گرفته شد تا هیئت های شهر به سراغ این میزبانان عزیز آیند و در کنار آنها عزاداری کنند.
حجت الاسلام حسینی خاطر نشان کرد: شهدا بصیرت امام حسین(ع) را به خوبی یاد گرفتند و در این مسیر حرکت کرده و از جان و مال خود گذشتند و به این درس امام حسین(ع) تعصی کردند و به همین دلیل سنبلی برای ما شدند که عملاً آن فرهنگ و درس خدایی را اجرا کردند و به همین دلیل مقبره شهدای گمنام را به عنوان تجمع هیئات انتخاب کردیم تا بگوییم که امروز نیز می شود آن فرهنگ را اجرا کرد.
انتهای پیام/م
نظر شما