وی ادامه داد: بیشترین تعداد تصادفات در زمان ابتدای بارندگی رخ می دهد، یعنی زمانی که لغزندگی سطح معابر بواسطه روغن و دوده و سرب خروجی وسایل نقلیه شسته شده و با جاری شدن روی زمین اصطکاک میان لاستیک و آسفالت را کاهش داده در نتیجه سبب مشکل شدن کنترل وسایل نقلیه می شوند.
روز به افزود: زمانی که این بارش ادامه دار می شود، مواد مضر شسته شده و خطرات کاهش می یابند. اما در هر صورت در شرایط بارندگی باران رانندگان وسایل نقلیه باید قاصله طولی را با خودروی جلویی خود به اندازه دو برابر شرایط عادی حفظ کنند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان پردیس متذکر شد: میزان فاصله طولی استاندارد میان دو خودرو در زمین خشک به هر سرعت ۱۵ کیلومتر بر ساعت به اندازه یک طول اتومبیل است که که این میزان در شرایط بارانی به اندازه دو طول اتومبیل تغییر می یابد.
وی اضافه کرد: در صورت رعایت این فاصله به محض توقف ناگهانی وسیله نقلیه جلویی شاهد برخورد زنجیری خودروها نخواهیم بود.
روزبه تاکید کرد: این میزان در هوای برفی به سه برابر افزایش می یابد، یعنی میزان فاصله دوخودرو به ازای هر سرعت ۱۵ کیلومتر بر ساعت در هوای خشک یک طول اتومبیل، در شرایط بارانی دو و در هوای برفی سه طول اتومبیل است که می بایست با خودرو جلویی حفظ شود.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان پردیس توضیح داد: دلیل افزایش فاصله طولی خودروها این است که در شرایط بارانی و برفی بعلت کاهش اصطکاک میان لاستیک خودرو و سطح معبر کنترل وسیله نقلیه مشکل می شود.
وی توصیه کرد: رانندگان علاوه بر رعایت موارد آیین نامه و فاصله طولی خودروها توجه به سرعت مطمئنه را در دستور کار قرار بدهند.
روزبه یادآوری کرد: سرعت مطمئنه سرعتی است که راننده بتواند بلافاصله نسبت به توقف خودروی خود اقدام کند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان پردیس مذکر شد: همشهریان از گرمایش وسیله نقلیه خود اطمینان داشته و ترجیحاً از سفر به مناطق کوهستانی اجتناب کنند، در صورتیکه تمایل به انجام این امر را دارند پس از اخذ استعلام از وضعیت جوی محورهای کوهستانی، اطمینان از عملکرد صحیح شیشه شور و برف پاک کن و چراغ های مه شکن، تجهیزات مورد نیاز این مسیرها که شامل زنجیر چرخ و لاستیک یخ شکن است را به همراه داشته باشند، زیرا وجود این موارد در شرایط بارندگی بر روی وسایل نقلیه الزامی بوده و دائماً توسط پلیس کنترل می شود.
وی با اشاره به اهمیت وسایل نقلیه عمومی، تاکید کرد: رانندگان وسایل نقلیه عمومی می بایست این موارد را بصورت ویژه مدنظر داشته باشند، زیرا این افراد وظیفه جابجایی عموم مردم را داشته و نباید بعلت نبود زنجیر چرخ یا وجود عیوبی در سیستم شیشه شور و برف پاک کن متوقف شوند.
انتهای متن/*
نظر شما