به گزارش سرویس سیاسی
آفتاب ری، سازمان منافقین که جنایت های فراوانی علیه مردم ایران و شیعیان عراق مرتکب شده است، پس از خروج نامش از لیست گروهک های تروریستی در اروپا و آمریکا، این بار هدیه ای دیگر از غربی ها گرفت و از اتهامات پولشویی و دست داشتن در عملیات های تروریستی در دادگاهی فرانسوی تبرئه شدند.
منافقین که از سال 60 تاکنون تعداد زیادی از ایرانیان اعم از زن و مرد و کودک را با ترور و بمب گذاری به خاک و خون کشیدند و جنایت های فراوانی مرتکب شدند همواره مورد حمایت دولت های غربی قرار داشتند. این گروهک تروریستی در حالی که اعضایش در کشورهای غربی فعالیت های فراوانی داشته و دارند تنها چند مرتبه به صورت نمایشی نامشان در فهرست سیاه تروریست ها قرار گرفت که البته اتحادیه اروپا در سال 2009 و دولت آمریکا در سال 2012 طاقت نیاوردند و نام آن ها را از لیست خارج کردند.
تروریست های منافق در سال های دفاع مقدس، به جای دفاع از کشورشان به دامان صدام پناه بردند و علیه مردم ایران و شیعیان عراق اسلحه کشیدند. مهم ترین نمود فعالیت های ضد میهنی این گروهک در عملیات مرصاد بود که به قصد تصرف ایران وارد مرزها شدند؛ اما با پاسخ قاطع رزمندگان ایرانی شکست سنگینی را متحمل شدند.

سایت انگلیسی بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) که علاقه خاصی به پوشش اخبار منافقین دارد، از دیگر رسانه های فارسی زبان وابسته به دولت های غربی سبقت گرفت و نوشت:
دادستانی فرانسه از ۹ هوادار سازمان مجاهدین خلق [منافقین] درباره پولشویی و فساد مالی رفع اتهام کرده است. این افراد بیش از ۱۰ سال پیش و به اتهام انجام کارهایی مرتبط با فعالیتهای تروریستی بازداشت شدند.
در جریان تحقیقات سال ۲۰۰۳، دهها نفر از اعضا یا هواداران سازمان مجاهدین خلق [تروریست های منافق] و 'شورای ملی مقاومت' به ظن دست داشتن در پولشویی یا فعالیتهای "تروریستی" بازداشت شده و یا مورد بازجویی قرار گرفتند.
۲۴ نفر، از جمله مریم رجوی، از رهبران این سازمان، رسما مورد اتهام قرار گرفته بودند.

بازداشتها و تحقیقات با واکنش شدید سازمان مجاهدین خلق و هوادارانش روبرو شد. از جمله چندین نفر از هواداران این سازمان دست به خودسوزی زدند که به کشته شدن تعدادی از آنها انجامید.
با رفع برخی محدودیتها علیه سازمان مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۶، از شتاب تحقیقات در این زمینه کاسته شد و تنها بررسی اتهامات ۹ نفر باقی ماند، که امروز از این ۹ نفر نیز رفع اتهام شد.
یکی از وکلای سازمان مجاهدین خلق به خبرگزاری رویترز گفت که در سابقه حرفهای خود، پروندهای که اینقدر زمان برده باشد، سراغ نداشته است.

رجوی و جولیانی، شهردار نیویورک
سایت آمریکایی رادیو فردا (RADIOFARDA) نیز این خبر را پوشش داد و نوشت:
قضات دادگستری فرانسه روز چهارشنبه اعلام کردند که ۹ عضو سازمان مجاهدین خلق از اتهامات پولشویی و کلاهبرداری تبرئه و پرونده آنها مختومه اعلام شده است.
به گزارش روز چهارشنبه ۲۶ شهریورماه خبرگزاری رویترز، دفتر دادستانی پاریس نیز مختومه اعلام شدن پرونده را تایید کرده است.
این ۹ عضو سازمان مجاهدین خلق ایران در میان ۱۶۷ حامی این سازمان بودند که در سال ۲۰۰۳ و در جریان عملیات پلیس فرانسه در حومه شهر پاریس دستگیر شدند.
در ابتدا تحقیقات قانونی در باره دخالت احتمالی ۲۴ عضو سازمان مجاهدین خلق - از جمله رهبر بازوی سیاسی این سازمان یعنی شورای ملی مقاومت ایران، مریم رجوی - در عملیاتهای تروریستی و پولشویی آغاز شد. اما با طولانی شدن تحقیقات در سال ۲۰۰۶ تعداد زیادی از مظنونین از اتهامات مبرا دانسته شدند و تحقیقات در خصوص پولشویی تنها ۹ مظنون شامل پنج زن و چهار مرد ادامه یافت.
شورای ملی مقاومت ایران همواره هر گونه اقدام غیرقانونی از سوی این سازمان را رد کرده و دولت ایران را به همکاری با سازمان اطلاعات فرانسه در جهت آزار و اذیت اعضای این گروه متهم کرده است.
در پی انتشار حکم دادگستری فرانسه، مریم رجوی در بیانیهای عنوان کرد که «این پرونده مختومه شد، اما پرونده جدیدی باز خواهد شد».
در بیانیه وی آمده است: «مجرمان واقعی، کسانی که در این عمل کثیف دخالت داشتند، آنهایی که دستور بازداشتها را صادر کردند و برای رسیدن به مقاصد سیاسی و اقتصادی خود سیستم قضایی فرانسه را به سخره گرفتند، باید مجازات شوند»

رجوی در کنفرانس اتحادیه اروپا
رادیو فردا، سایت وابسته به سازمان سیا در ادامه نوشته است: تهران سالهای طولانی است که خواستار برخورد مجامع بینالمللی با شورای ملی مقاومت است که از آنها به عنوان «منافقین» و گروه تروریستی یاد میکند.
وزارت امور خارجه فرانسه در ماه ژوئن از سازمان مجاهدین خلق ایران به شدت انتقاد کرد و آن را به داشتن «آرمانهای غیر دمکراتیک و خشونتآمیز»، «ماهیت فرقهای»، و «لابیهای شدید و تلاش در جهت پراکنده کردن اطلاعات نادرست» متهم نمود.
سازمان مجاهدین خلق در جریان انقلاب سال ۱۳۵۷ علیه رژیم شاه مبارزه کرد[!] اما پس از پیروزی انقلاب، از حکومت روحانیون فاصله گرفت.
پس از سقوط صدام حسین تعدادی زیادی از اعضای این گروه در عراق سرگردان شدهاند.

رجوی و ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی اوباما
اتحادیه اروپا در ماه مه سال ۲۰۰۲ سازمان مجاهدین خلق را در لیست گروهکهای تروریستی قرار داد، اما از قرار دادن نام شورای ملی مقاومت ایران در لیست خودداری کرد. نام مجاهدین خلق در سال ۲۰۰۹ از لیست اتحادیه اروپا خارج شد.
ایالات متحده آمریکا نیز در سال ۲۰۱۲ این گروه را از فهرست سیاه خود خارج کرد.
گفتنی است کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه و آلمان مرکز اصلی فعالیت های ضد ایرانی گروهک تروریستی منافقین در سه دهه گذشته بوده است. سال گذشته "شورای ملی مقاومت" دفتر خود را با کمک دولت آمریکا در کنار کنگره افتتاح کرد.

منبع: جام نیوز
انتهای پیام/م
نظر شما