
عضو سابق فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: فرهنگ سازی تسهیل ازدواج آسان برای اجرای سیاستهای کلی خانواده ضروری است و باید هم بندهای سیاستهای کلی را اجرا کنیم و هم در ادامه آن موضوع اقتصاد مقاومتی را نهادینه کنیم.
به گزارش تهران نیوز ، فاطمه رهبر عضو سابق فراکسیون زنان مجلس در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی خانواده بیان کرد: فرهنگ سازی تسهیل ازدواج آسان برای اجرای سیاستهای کلی خانواده ضروری است. باید هم بندهای سیاستهای کلی را اجرا کنیم و هم در ادامه آن موضوع اقتصاد مقاومتی را نهادینه کنیم.
وی افزود: روح کلی سیاستهای کلی خانواده حاکم بر اقدامات کمیته امداد است و در همین راستا حمایتهای ویژه اجتماعی اقتصادی و فرهنگی را از خانوادهها به ویژه زنان بیسرپرست در صدر برنامههای خود قرار دادهایم.
رهبر اظهار داشت: ازدواج زنان ایرانی با اتباع خارجی از جمله مسایلی است که طی سالهای گذشته مشکلات بسیاری را برای برخی زنان ایرانی و فرزندانشان به ویژه در استانهای مرزی مثل خراسان رضوی ایجاد کرده است.
عضو سابق فراکسیون زنان مجلس گفت: در پاره ای موارد همسران این زنان آنها را با چند فرزند تنها گذاشته و به کشور و زادگاه خود بر می گردند، در این موارد زن ایرانی با چند فرزند بدون سرپرست می ماند و باید چتر حمایتی نهادهای دولتی و غیر دولتی مانع از آسیب مضاعف برای آنها شود.
وی تصریح کرد: البته حمایت کمیته امداد از این افراد دائمی نیست بلکه این زنان و فرزندانشان به دلیل اینکه بی سرپرست یا بدسرپرست محسوب می شوند، به طور موقت از برخی خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند.
رهبر ادامه داد: خدمات کمک معیشت و درمان از جمله فعالیتهای کمیته امداد برای زنان دارای همسر اتباع خارجی است و کمک های کمیته امداد همچنین به فرزندان این زنان تعلق می گیرد و کودکان این زنان می توانند همچنین از کمک هزینه تحصیل دانش آموزی و دانشجویی برخوردار شوند.
عضو سابق فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: ارائه کمک هزینه جهیزیه نیز به دختران این دسته از زنان تعلق می گیرد و تنها خدمتی که کمیته امداد امکان ارائه آن به زنان ایرانی اتباع خارجی را ندارد، خدمت مسکن است که به دلیل گران قیمت بودن، شرایط ارائه آن فراهم نیست.
انتهای متن/*
نظر شما