سعید استادفرج شهردار باقرشهر در ابتدای این مراسم ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و خوش آمد گویی به مسئولین و مدعوین حاضر، با بیان اینکه برای اجرای این پروژه ماندگار بیش از شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هزینه شده است، ادامه داد: این پروژه (میدان سرلشکر شهید حسین چله دوان) یکی از مطالبات مردمی شهروندان باقرشهر از مدیریت شهری بود که خوشبختانه با همراهی شورای اسلامی و نظر مثبت نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران احداث شد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس افزود: آرامش، امنیت و پیشرفت امروز کشور در تمام زمینه ها مرهون شهدا، ایثارگری جانبازان و رزمندگان بوده و در همه حال مدیون صبر و تحمل و استقامت خانواده معظم شهدا هستیم.
شهدار باقرشهر در پایان با تاکید بر لزوم توسعه و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه یادآور شد: امیر سرلشکر خلبان شهید حسین چله دوان یکی از حماسه سازان دفاع مقدس بوده و باید یاد و خاطره این شهید در اذهان باقی بماند.
در ادامه فیلمی بسیار زیبا از زندگی نامه شهید چله دوان و اظهار نظر اعضای خانواده و تعدادی از شهرودان باقرشهر درمورد اخلاق و منش پهلوانی شهید چله دوان برای حاضرین در مراسم پخش شد و سخنرانی حجت الاسلام والمسلیمن آل هاشم رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و سرتیپ دوم خلبان هوشنگ یاری فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران بخش های بعدی این مراسم بود.
در بخش بعدی این مراسم، یکی از همرزمان خلبان شهید حسین چله دوان در دوران دفاع مقدس نیز با ذکر خاطراتی، شهادت را تنها حق حسین چله دوان دانست و افزود: غیر از شهادت حق حسین هیچ چیز دیگری نبود.
وی افزود: قدر شهدایی مانند حسین چله دوان را باید بیش از اینها درک کرد، چنانچه مردم باقرشهر با درک این مهم امروز تندیس و ماکت هلی کوپتر او را رونمایی می کنند و مطمئنا حسین چله دوان همچنان در یادها و قلب ها خواهد ماند و اندیشه و باورهای او از این آب و خاک پاسداری خواهند کرد.
در ادامه سرتیپ دوم خلبان هوشنگ یاری فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اهدای لوح سپاس و جوایزی از مادر شهید خلبان حسین چله دوان تقدیر کرد.
در پایان این مراسم تندیس شهید سرلشکر خلبان حسین چله دوان و ماکت هلی کوپتر او در میدان شهید چله دوان ، توسط خانواده این شهید رونمایی شد.
گفتنی است؛ امیر سرلشکر خلبان شهیدحسین چله دوان، در شهریورماه سال ۱۳۳۳ در خانواده ای مومن و متدین دیده به جهان گشود و پس از پایان تحصیلات متوسطه با مدرک دیپلم در سال ۱۳۵۲ استخدام کادر فنی هوانیروز شد و پس از طی آموزش هایی جهت یادگیری تخصص فنی به پایگاه مرکز آموزش هوانیروز اصفهان اعزام گردید. شهید چله دوان منشأ خدمات برجستهای در هوانیروز شد و او شاگردان زیادی را تعلیم داد و درمأموریتهای ۸ سال دفاع مقدس همواره پیشقدم بود؛ آخرین مأموریت ایشان اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۵ در ارتفاعات صعب العبور لولان واقع در غرب کشور رقم خورد که هدف موشک دشمن قرار میگیرد و پس از برخورد به کوه سقوط کرده و به فیض شهادت نائل می آیند.
انتهای پیام/رض
نظر شما