از سوی دیگر مجوز دار بودن این مراسم در آستانه حماسه 9 دی، به نوعی دهن کجی به مردم بوده و همواره باعث گردیده تا بسیاری از افراد هتاک بتوانند اینگونه مراسم را به میتینگهای سیاسی برای اقدامات ساختار شکنانه خود تبدیل کنند.
در این مراسم که جمعیتی در حدود 80 نفر پس از حضور بر سر قبر"مصطفی.ک.ب" در تالاری در شهر وحیدیه برگزار شد برخی افراد منتسب به جریان فتنه با بیان مطالب و مظلوم نمایی و تشبیه فتنه گران به کاروان اسرای کربلا و حضرت زینب(س) و همچنین تشبیه مسئولین نظام به شمر!! فرصتی برای سربرآوردن مجدد فتنهگران در اینگونه مراسمات بدست آوردند.
فارغ از تمام این حرفها و چرایی صدور مجوز برای اینگونه تجمعات، نباید فراموش شود که افرادی که چندین ماه حیثیت و آبروی مملکت را از بین بردهاند مسئله ای نیست که بتوان به راحتی از آن عبور کرد و ظلمی که در حق مردم و نظام اسلامی توسط فتنه گران بوجود آمد قابل اغماض نیست.
انتهای پیام/م
نظر شما