مراسم تجلیل از تیم های برتر هشتمین دوره مسابقات لیگ فوتسال شهرستان پیشوا برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، به نقل از ندای پیشوا؛ در مراسم تقدیر از تیم های برتر هشتمین دوره مسابقات لیگ فوتسال شهرستان پیشوا، رئیس اداره ورزش و جوانان گفت : سال ۹۳ سال شکوفایی ورزش است و انشاء الله با رایزنی های انجام شده و جذب خیرین ، در کلیه رشته های ورزشی و علی الخصوص فوتسال و فوتبال که جزء پرطرفدار ترین رشته ها و محروم ترین ورزش های شهرستان پیشوا می باشند؛ تحولی چشمگیر خواهیم داشت.

در این نشست صمیمی که با حضور سرپرستان و بازیکنان تیم های فوتسال همراه بود ؛ علی اشتری مسئول هیئت فوتبال نیز ضمن تقدیر از همکاری تیم ها جهت برگزاری مسابقات گفت: هیئت فوتبال هر سال لیگ ها و جام های فوتسال را به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهداء ورزشکار به نام یکی از این عزیزان و لیگ فوتبال را ویژه شهداء ۱۵ خرداد شهرستان برگزار می نماید که امسال نیز برای هشتمین سال متوالی تحت عنوان جام شهید محمدحسین جنیدی با انجام ۲۰ بازی بصورت دوره ای رفت و برگشت با هزینه شخصی برگزار گردید.

Futsall

اشتری در ادامه افزود: هیئت فوتبال پیشوا نسبت به سالهای گذشته رشد خوبی داشته و در تمامی رده ها و مسابقات مختلف کشوری، استانی ، توابع، پیشکسوتان و … با هزینه های شخصی و دست خالی بسیار مثبت عمل نموده و امیدوارم در آینده ای نزدیک با قهرمانی تیم فوتسال شهید منصوری پیشوا در لیگ برتر توابع استان از زحمات کلیه عزیزان به نحو شایسته تقدیر و تشکر نماییم.

در پایان پس از مراسم اهداء جوایز به تیم های اول تا سوم رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان پیشوا از حمایت معنوی و مالی در سال ۹۳ خبر داد و گفت: بجز بحث ورودیه در مابقی زمینه ها تا حد توان کمک خواهیم کرد.

شایان ذکر است تیم شهید منصوری پیشوا برای دومین سال متوالی قهرمان، شهداء کهنک دوم، طلائی پوشان ضمن کسب مقام سومی تنها با دریافت یک کارت زرد در این دوره از مسابقات به عنوان تیم اخلاق این دوره از رقابت ها انتخاب شد.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =