شایان ذکر است «حسین شیرازی» در اسفند سال ۹۲ سرپرست و در آبان ماه سال ۹۳ با حکم وزیر کشور، به سمت بخشدار مرکزی پاکدشت منصوب شده بود.(از اینجا و اینجا بخوانید)
همچنین «منصور حاجی» در مراسمی کاملاً خاموش و بدون حضور خبرنگاران!(از اینجا بخوانید) در خردادماه امسال، سرپرست بخشداری شریف آباد شده بود.
عزل و نصبها، تدبیر سیاسی یا مدیریتی؟!
تغییر و تحولات مدیریتی امری طبیعی و حق مسلم دولت است. اما اینکه این تغییر و تحول با چه انگیزهای و در کدام دوره زمانی صورت بگیرد، مسئلهای است که باید به آن توجه کرد.
چرا وعده ثبات محقق نشد؟
امروز با گذشت ۲ سال از فعالیت دولت یازدهم، وعده استاندار تهران مبنی بر ثبات ۴ ساله فرمانداران محقق نشد و موج تغییرات گسترده گریبان گیر فرمانداران جدید استان تهران شده است.
دامنه این تغییرات فرمانداران شهرستان های شهریار، قرچک، شهر قدس، بهارستان، رباط کریم و پاکدشت را شامل می شود که شاید یکی از دلایل آن عدم استفاده از نیروهای کارآمد سایر نهادها و وزارت خانه ها با توجه به سابقه درخشان برخی از آنان در ساختار وزارت کشور می باشد و دستور بهره گیری از افراد صرفاً در وزرات کشور، جای بسی تأمل دارد.
اگر چه تغییر و جابجایی با توجه به ضرورت و صلاحدید امری طبیعی است ولی با توجه به رویدادهای مهم انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در اسفند ماه امسال، ثبات فرمانداران و بخشداران بسیار مهم به نظر می رسد و بایستی از ابتدا در انتصاب نمایندگان ارشد دولت در شهرستانها و بخشها، مولفه های همسویی با دولت، تلاش، خدمتگزاری، امانت، تعهد و تخصص مد نظر قرار می گرفت.
تعامل با مقامات ارشد شهرستان و رضایت مندی گروهها در انتخاب مسئولان لازم است؛ اما باید دانست که این مشاورهها به دخالت تبدیل نگردد و نباید وام دار هیچ حزب و گروهی بود.
مدیران سرمایههای انسانی و اجتماعی این نظام محسوب میشوند. زیرا آنان با حضور در این ساختار اداری تجربههایی آموختهاند که ارزش مادی آن قابل اندازهگیری نیست. عزل و نصبهای بیدلیل، موجب دلسردی مدیران دیگر و حتی از دست دادن مدیران ارزشی میشود. البته تنها گروهی که از این کشمکشهای سیاسی ضرر میکنند، شهروندان شهرستان پاکدشت هستند که باوجود همه مشکلات و کمبودها همیشه در صحنه حاضر بوده اند.
انتهای پیام/م
نظر شما