فرماندار قدس حضور پرشور مردم بهترین گزینه ی روی میز ایران دانست و از همه ی مردم شهرقدس تشکر کرد.
به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، نور محمد فردی در گفتگو با خبرنگار مهتاب قدس گفت: ۲۲ بهمن سال ۵۷ روز پیروزی انقلاب اسلامی، نتیجه مبارزه امام (ره) و مردم بود که باعث شد انقلاب اسلامی در این روز به پیروزی برسد و این روز بزرگترین روز برای مردم جمهوری اسلامی ایران است که مردم همیشه در صحنه با حضور پررنگتر خود نسبت به سالهای گذشته همیشه در صحنه حضور دارند.
فرماندار شهرستان قدس در ادامه اظهار داشت: با گذشت 35 سال از عمر پربرکت این انقلاب حضور مردم و اششار مختلف بهترین و بزرگترین گزینهٔ روی میز در پاسخ به تهدیدات دشمن و آمریکاست و از آنجایی که این مردم ولایی همیشه پشتوانهٔ انقلاب، امام (ره)، ولایت فقیه و شهدا هستند راه آنها را ادامه داده و از عقیدهٔ خود دست برنخواهند داشت.
وی در خصوص حماسه حضور مردم شهرستان قدس گفت: حضور مردم فوق العاده گسترده بود به طوری که با سالهای گذشته قابل مقایسه نیست و مردم قدس با این حضور خود نشان دادند که همیشه در صحنه حاضر هستند و من از همهٔ مردم شهرقدس تشکر میکنم که با حضور خود مشتی محکم به دهان استکبار کوبیدند.
انتهای پیام/م
نظر شما