وی با بیان اینکه شهدا نماد استقامت، مردانگی و شجاعت هستند، گفت: هرچه یاد و خاطره شهدا در جامعه طنین انداز شود از کج رویها مصون خواهیم بود.
رئیس شورای فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان قرچک یادآور شد: خدمت به شهید، خانواده شهید و مزار شهید باید با دل و جان باشد.
وی افزود: بر اساس دستورالعملی که از معاونت امور عمرانی استانداری برای ساماندهی گلزار شهدا ارسال شده، شهرستان قرچک بهتر از شهرستانهای دیگر عمل کرده است.
گفتنی است، در این جلسه مصوب شد نشانهها و علائم گلزار شهدا توسط دهیاری ها در روستای ولی آباد و داودآباد و توسط شهرداری در امامزاده بی بی زبیده(س) بازسازی و بهسازی شود.
همچنین مقرر شد رمپ گلزار شهدای داودآباد با پیگیری بخشداری مرکزی صورت پذیرد.
به گزارش تهران نیوز ، در این جلسه مصوب شد اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان باید حریمی بین مزار شهدا و متوفیان در امامزاده بیبی زبیده(س) در نظر گیرد.
پیگیری تامین و تخصیص اعتبار برای ساماندهی گلزار شهدا بر عهده بنیاد شهید و بخشداری مرکزی قرار گرفت و مقرر شد گازکشی داخلی گلزار شهدای روستای ولی آباد با همکاری بنیاد شهید، بخشداری مرکزی و شرکت گاز انجام شود
همچنین مقرر شد روشنایی تک مزار شهدای گلزار بی بی زبیده(س) از سوی شهرداری و بنیاد شهید اجرا شود.
انتهای متن/*
نظر شما