به گزارش سرویس سیاسی آفتاب ری، به نقل از پاکدشتی ها؛ صالحی کارشناس علوم سیاسی در پاکدشت در خصوص ضرورت توجه دولت به حاشیه های خود و نیز حضور افراد تجدید نظر طلب گفت: امروز دولت با آوردن افرادی در بدنه دولت در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و غیره انحرافاتی را به وجود می آورد که می تواند دولت را شدیدا درگیر خود کند و از هدف اصلی بازدارد.
این استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: ما امروزه واکنش هایی را در رسانه ها ،روزنامه ها ودیگر جاها هایی می بنیم و مطالبی که بیان میگردد به نحوه ای افکار افرادی است که در سال ۸۸ قصد داشتند با یک انقلاب مخملی تغییراتی را در نظام به وجودآورند.
وی در ادامه افزود: افرادی که می توان گفت در آن سال آشکارانه به دنبال منافع شخصی خود بودند ولی امروز با ورود در بدنه دولت خود را پنهان کرده و کارهای خود و اهداف خود را پیش می برند و این موضوع می تواند دولت را در حاشیه ببرد.
صالحی در خصوص انحراف در دولت با وجود حاشه ها از مسیر اصلی اظهارداشت: قطعا این حاشیه ها دولت را از هدف اصلی خود باز می داردوموجب می شود از درون ضربه بخورد و این نفوذ ها بعضا در شهرستان ها و همچنین در شهرستان پاکدشت رخ داده است.
این تحلیلگر سیاسی افزود: ما بعضا افرادی را در بدنه دولت می بینیم که بعداز جریان فتنه ۸۸ دیگر هیچ مسئولیتی را نگفته و کنار گذاشته بودند ولی امروز می بینیم که آن افراد با ورودخود افکار خود را وارد عرصه کرده اند و آن رابه صورت غیر مستقیم انتقال میدهند.
صالحی در ادامه بیان کرد: امروزه تغییرات نوشتاری در رسانه ها، روزنامه ها و کارهای فرهنگی دیده می شودو فعالیت آنها در بین دانشجویان نیز آغاز شده و زمینه های انحراف را ایجاد می کنند دانشجویانی که می توانند در آینده نقش مهمی را در جامعه ایفا کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: همان گونه که در سال ۸۸ دیده شد فتنه گران اهداف خود را خیلی واضح بیان می کردند و ما می دانستیم آنها چه کار می خواهند انجام بدهند و نیز مردم بصیر مانیز این خواسته پلید آنان را فهمیدند کردند و از رخ دادن آن هدف جلوگیری کردند ولی امروزه اینگونه نیست.
صالحی در ادامه افزود:از آنجایی که این دولت از همان ابتدا افکار خود را هم سوءبا اهداف مقام معظم رهبری یکی دانسته سخت است بین دوست داران نظام و غیر دوستداران را تشخیص داد هر چند با کمی دقت می توان افرادی را که در فتنه ۸۸ نقش داشتند پیدا کرد ولی باز هم افراد دیگری هستند که همانند گذشته به دنبال پیش برد اهداف نادرست هستند.
این استاد دانشگاه در ادامه اشاره کرد : یک زمانی هست ما دشمن خود را مقابل دیدگان خود می بینیم و تکلیف روشن است ولی زمانی هست دشمن در بدنه جامعه شمایا ساده تر بگویم زمانی دشمن بیرون از خانه است می دانیم که باید مستقیم با آن رودرو شویم ولی زمانی است که دشمن به خانه و خانواده شما نفوذ کرده آن موقع است که سخت می توان دوست و دشمن را شناخت و همچنین به راحتی نمی توان دستش را رو کرد.
صالحی تاکید کرد : دولت باید از افرادی که با نظام زاویه دارند استفاده نکند.
این کارشناس سیاسی و فرهنگی در ادامه اشاره ای به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ کرد و اظهارداشت :ما دیدیم که مقام معظم رهبری در چند روز گذشته در خصوص فرهنگ چه تاکیدی کردند باید در پی راه حل در این خصوص باشیم و در خصوص مهندسی فرهنگی تفکر بیشتری داشته باشیم.
صالحی در ادامه به اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی یکی از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری بوده است که در ابتدا جدی گرفته نشد و به دید یک شعار به آن نگاه شد ولی در چند سال اخیر نیز باتاکید بیشتر ایشان مردم و مسئولین بیشتر به دنبال مفهوم واقعی اقتصاد مقاومتی تلاش کردند.
وی در ادامه گفت : اقتصاد مقاومتی در واقع یک جهاد مردمی است هماننداتحاد و همدلی و جهاد که در ۸ سال دفاع مقدس بود که مردم با مقاومت خود به جهانیان نشان دادند در مقابل دشمن خود ایستادگی می کنند و تا پای جان از خاک خود حفاظت خواهند کرد.
صالحی در ادامه اشاره کرد: اقتصاد مقاومتی یک کار جهادی است و یک کاری است که با اتحاد مردم شکل می گیرد واختصاص به یک نفر یا یک نهادیا یک گروهی از مردم ندارد تمام کشور را در برمی گیرد.
این استاد دانشگاه در خصوص نقش دولت در اقتصاد مقاومتی گفت: دولت نقش کلیدی را ایفا می کند چون این دولت است که باید یکسان سازی، برنامه دادن به مردم، تشویق مردم، هدایت مردم را در این خصوص به دست بگیرد چرا که دولت مجری در کشور است پس نقش اصلی را دارد.
درواقع اقتصاد مقاومتی یک کاری است که مردم با هدایت دولت، همکاری دولت، نظارت دولت بر بودجه و نیز طرح ها موثر که از سوی مردم به دست می آورد می تواند اقتصاد مقاومتی را به شکوفایی برساند.
انتهای پیام/م
نظر شما