
نماینده سازمان زنان انقلاب اسلامی مطرح کرد: یکی از رویکرد های اجتماعی در ایران گران بودن محصولات حجاب و عفاف است و در کشوری که ۱۰۰درصد مسلمان هستند و قطب جهان اسلام است ما حدودا ۵۳ نفر تولید کننده محصولات حجاب و عفاف داریم و بیش از ۷۰ هزار تولیدکننده مانتو داریم که حدودا ۵۰ هزار تولید کننده از طرح های غربی تقلید میکنند پس دولت باید از تولید کنندگان محصولات حجاب و عفاف حمایت کند.
به گزارش سروس اجتماعی تهران نیوز، الهام عرب لو کارآفرین در حوزه محصولات حجاب و عفاف و نماینده سازمان زنان انقلاب اسلامی در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به حوزه تخصصی خود بیان کرد: فعالیت بنده در این حوزه هم در زمینه مهارت آموزی بوده و هم ایجاد اشتغال برای بانوان سرپرست خانوار بوده است.
وی افزود: ما در حوزه تولید صنایع دستی، سنتی و مدرن، پوشاک ایرانی و اسلامی فعالیت داریم و ۹۰درصد از کارکنان ما در این بخش بانوان سرپرست خانوار هستند.
عرب لو ادامه داد: ما دو نوع کارگاه به صورت متمرکز و غیر متمرکز داریم که عده ای در کارگاه کار میکنند و عده ای در خانه به مشاغل خانگی مشغول اند و هدف اصلی ما نیز همین مشاغل خانگی بوده است و ما برای راحتی زنان سرپرست خانوار که باید از کودکان خود نگهداری کنند مشاغل خانگی را گسترش داده ایم.
عضو اتحادیه محصولات حجاب و عفاف اظهار داشت: ما برای زنان شاغل در کارگاه های متمرکز بیمه در نظر گرفته ایم و برای تمام کارگران کلاس های آموزشی، تغذیه،معنوی و مذهبی، خلاقیت را به صورت رایگان برگزار مینماییم.
وی گفت: بنده ۵سال پیش عضو شورای سیاست گذاری جامعه ایمن بوده ام و در آنجا با بخش توانمندسازی بانوان آشنا شده و تصمیم به توانمندی بانوان کسب مهارت برای آنها گرفتم که حدود ۴سال است که وارد این عرصه شده و ۸۳نفر را تحت پوشش گرفته ام.
عرب لو مطرح کرد: محصولات ما باتوجه به قیمت دیگر نقاط کشور بسیار ارزان تر است و ما به دختران و زنان بسیجی در عرضه چادر ۱۴درصد تخفیف می دهیم و بنده چادر را به عنوان یک محصول فرهنگی عرضه میکنم.
نماینده سازمان زنان انقلاب اسلامی با اشاره به فرهنگ چادر عنوان کرد: در طی چند سال عالیتم تمام سعی من این بود که به چادر به عنوان محصول فرهنگی نگاه کنند و آن را از جهت اقتصادی بررسی نکنند.
وی یادآور شد: ما ۳۲طرح برای مانتوهای ایرانی -اسلامی داریم و بر روی آن کار میکنیم و شلوار هم با جنس عالی و قیمت پایین عرضه میکنیم و تنها هدف از این کار مبارزه با ساپورت است.
عرب لو با اشاره به شیوع بدحجابی در جامعه افزود: از عوامل رواج بد حجابی در جامعه گران بودن قیمت محصولات حجاب است و با اینکه خوشبختانه در کشوری با نظام اسلامی زندگی میکنیم گران ترین پوشش برای بانوان ایرانی چادر است و این معضل بسیار بزرگ است.
کارآفرین در حوزه محصولات حجاب و عفاف اظهار داشت: برای بسیاری از خانواده های ایرانی که از بودجه مالی کمی دارند خرید چادر سخت است پس جوانان به سمت مانتو ۳۰ هزارتومانی وساپورت های ارزان میروند.
وی ادامه داد: یکی از رویکرد های اجتماعی در ایران گران بودن محصولات حجاب و عفاف است و در کشوری که ۱۰۰درصد مسلمان هستند و قطب جهان اسلام است ما حدودا ۵۳ نفر تولید کننده محصولات حجاب و عفاف داریم و بیش از ۷۰ هزار تولیدکننده مانتو داریم که حدودا ۵۰ هزار تولید کننده از طرح های غربی تقلید میکنند.
عرب لو مطرح کرد: در این صورت دولت باید از تولید کنندگان محصولات حجاب و عفاف حمایت کند زیرا ما یک مجموعه کاملا خصوصی هستیم که توسط مردم و خیرین اداره می شویم و اگر خیرین نباشند ما باید کارگاه هایمان را جمع آوری کنیم.
کارگروه تنظیم کننده اساسنامه تولیدکنندگان حجاب و عفاف گفت: نرخ ورودی چادر مشکی در گمرک ۸درصد افزایش یافته است و این برای ما فاجعه است زیرا ما فریاد میزنیم که چادر محصول فرهنگی است و این در صورتی است که تولید کنندگان حجاب و عفاف بر روی چادر دید اقتصادی دارند.
وی در پایان عنوان کرد:بنده به عنوان یک تولیدکننده که هدفم فرهنگ سازی چادر در جامعه است خواستار حمایت بیشتر دولت هستم تا بهتر بتوانیم بدحجابی را ریشه کن و حجاب را در جامعه رواج دهیم.
انتهای پیام/م
نظر شما