دوگانگی سازمان غذاودارو و مؤسسه استاندارد عامل سردرگمی مردم شده است

مدیر داروخانه های بیمارستانی سازمان غذاودارو در پاسخ به سؤالی در زمینه سردرگمی و بی اعتمادی مردم نسبت به اطلاعات حوزه غذا در سال های گذشته اظهار کرد: بیشترین مشکل دوگانگی سیستم های مهم نظارتی در کشور می باشد که همانا سازمان غذاودارو و مؤسسه استاندارد است.

به گزارش تهران نیوز ، فاطمه ایزدپناه مدیر داروخانه های بیمارستانی و معاون علمی پژوهشی کانون جامعه پزشکی سازمان غذاودارو و عضو شورای علمی پژوهشی مرکز بسیج وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار سپیدپوش ضمن اشاره به برگزاری اولین کنفرانس علمی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره که دیروز در سالن همایش بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد تصریح کرد: با توجه به رسالتی که کمیته علمی پژوهشی بسیج بر عهده دارد طی سال های گذشته سعی کرده ایم با توجه به رسالت این حوزه، کارهای علمی را در حد توان پیش می بریم. معاون علمی پژوهشی کانون جامعه پزشکی ضمن اشاره به شعار سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵ مبنی بر ایمنی غذا از مزرعه تا سفره تشریح کرد: ما همایش ایمنی غذا را طبق این شعار طراحی کردیم و برای حمایت بیشتر از پژوهشگران بسیجی و با فراخوان مقاله، برترین و کاربردی ترین تحقیقات پژوهشی با موضوعات مرتبط را انتخاب نمودیم. عضو شورای علمی پژوهشی مرکز بسیج وزارت بهداشت گفت: در این همایش موارد مختلف مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت مثل موضوع بیوتروریسم که در شرایط کنونی نیاز به اطلاع رسانی در جامعه بیشتر احساس می شود. ایزدپناه در ادامه با بیان اینکه مردم باید اطلاعات کافی درباره آنچه می خورند داشته باشند؛ افزود: تکنولوژی های روز دنیا به همراه مزایای بی شماری که دارد مطمئناً شامل مضراتی نیز خواهد بود و ما در عین حال که سعی می کنیم از این فناوری استفاده کنیم با شناخت کامل تمام زوایا، باید در انتخاب درست و استفاده آن در زندگی آگاهی لازم را هم داشته باشیم. این مقام مسئول در پاسخ به سؤالی در زمینه سردرگمی و بی اعتمادی مردم نسبت به اطلاعات حوزه غذا در سال های گذشته به رغم تلاش مسئولین اظهار کرد: بیشترین مشکل دوگانگی سیستم های مهم نظارتی در کشور می باشد که همانا سازمان غذاودارو و مؤسسه استاندارد است. وی با ابراز بی اطلاعی از چرایی فقدان وحدت و هم راستایی در این حوزه؛ خاطرنشان کرد: ولی مهمترین معضل در این زمینه این است که نتایج اعلام شده توسط این دو سازمان ناظر، در قبال ایمنی مواد غذایی در تناقض می باشد. مدیر داروخانه های بیمارستانی سازمان غذاودارو در پاسخ به پرسش خبرنگار سپیدپوش در مورد تأثیر برگزاری این گونه همایش ها، در شرایطی که تصمیم گیری نادرست دو نهاد مهم می تواند اشکال های مهمی در سلامت جامعه ایجاد کند، پاسخ داد: ما در آخر این همایش سعی می کنیم دغدغه های سخنرانان و گزارش این همایش را به صورت مکتوب به مقام عالی وزارت ارائه دهیم. معاون علمی پژوهشی کانون جامعه پزشکی همچنین افزود: امیدواریم در بحث یکی کردن نظارت بر مواد غذایی بتوانیم به توفیقاتی دست پیدا کرده و تصمیم گیری از دو مجرا را تبدیل به یک کانال کنیم و یک متولی بتواند در رأس قرار بگیرد، یا ارتباط کامل و درست بین این دو ارگان برقرار شود تا باعث به وجود آمدن تشویش اذهان عمومی در زمینه های مختلف به ویژه ایمنی غذا نشود. انتهای متن/*

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =