سرویس سیاسی آفتاب ری؛ علیرضا ناطق منش- در اواسط مذاکرات گروه 1+5 با ایران بود که مقامات آمریکایی و اروپایی زمزمههای حقوق بشر و نحوء اجرای ناعادلانهی آن در ایران صحبتهایی را به میان آوردند، که نتیجهی عملی آن حرفها را میتوان در سفر اخیر اشتون و بانکی مون به ایران دید، حال در این یادداشت به بررسی چند نکته حول محور سفر اشتون به ایران و اثر این سفر بر روند مذاکرت هستهای و همچنین دید ملت ایران را نسبت به مقامات اروپایی و آمریکایی بررسی خواهیم کرد.
1) نحوء دید اشتون با سران فتنه در سفارت اتریش:
در سفر اشتون به ایران، تمام مقدمات سفر و چگونگی دیدارها به ریز و تفسیر شرح داده شده است، یعنی این که هر مقامی و با هر منصبی که باشد و به ایران قصد سفر و گفتوگو با مقامات ایرانی را داشته باشد تمام ریز دیدارها شرح داده میشود.
پس از ورود اشتون به ایران و دیدارهای مختلف با خبر شدیم که خانم اشتون در یک اقدام شگفت آور به دیدار سران فتنه رفت، یعنی کسانی که جوانان خام و بیگناه زیادی را به صحنههای جنگ خیابانی به بهانه تقلب در انتخابات کشاند و این جوانان را فدای زیادهخواهی خود کردند.
حال خانم اشتون در یک دیدار پنهانی به بحث و گفتوگو با سران فتنه پرداخته است، نکته قابل توجه این است که، دیدار اشتون با سران فتنه در سفارت اتریش صورت گرفته است.
اگر به تاریخ نچندان دور خود باز گردیم متوجه خواهیم شد که سفارت کشورهای اروپایی و آمریکا در ایران، محل جاسوسی و خیانت به ملت ایران بوده است، که یک نمونه بارز این اقدام را میتوان به اوایل انقلاب و تصرف سفارت آمریکا در تهران اشاره داشت. پس میتوان گفت که حتی محل دیدار سران فتنه با اشتون خالی از ابهام و در نهایت اتهام نخواهد بود.
2) آیا دیدار اشتون با سران فتنه یکی از شروط مقامات اروپایی برای ورود به ایران بوده است:
بحث و گفتوگوهایی که در بین مقامات ایرانی شنیده میشود حاکی از این است که خانم اشتون با شرط دیدار با سران فتنه به ایران سفر کرده است و گروهی دیگر بر این معتقد هستند که دیدار اشتون با سران فتنه جزء برنامههای وزارتخارجه ایران نبوده است.
اگر بنا را بر این بگذاریم که دیدار اشتون با سران فتنه از روی برنامه و شروط اشتون برای ورود به ایران باشد، این اقدام را باید مصیبتی عظیم دانست.
چرا که نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگونه فرود آوردن سرتعظیم به بیگانه را در سیاستهای خود نداشته و نخواهد داشت و انقلاب جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با طاغوت و بیگانه شکل گرفته است و بنیان گذار این جمهوری بر این عقیده است که نباید در مقابل بیگانه سر تعظیم فرود آورد.
و اگر بنا را بر عدم اطلاع وزارتخارجه و اطلاعات بگذاریم این عمل نیز فاجهای بزرگتر از فاجعه قبلی است، چرا که ایران یکی از قدرتمندترین نیروهای اطلاعاتی در جهان محسوب میشود.
برای مثال دستگیری ریگی یکی از نمونههای قردتمند بودن دستگاه وزارت اطلاعات ایران میباشد.
دوم این که میتوان گفت وزارتخارجه احتمالا آرمانهای امام خمینی(ره) را فراموش کردهاند و اجازه دیدار اشتون با سران فتنه را صادر کرده است و ما امیدوار هستیم که اینگونه نباشد.
3) آیا دیدرا اشتون با سران فتنه به معنای آزادی حقوق بشر در ایران است:
عدهای در داخل کشور بر این عقیده هستند که دیدرا اشتون با سران فتنه به این معنا خواهد بود که در ایران آزادی بیان و حقوق بشر موج میزند، باید توجه داشت که چرا ما باید ثابت بکنیم که در ایران آزادی بیان و حقوق بشر وجود دارند.
به وارونگی این قضیه باید بیشتر توجه شود، یعنی این که غرب باید برادری خود را ثابت کند تا ما هم برادری خود را ثابت کنیم.
چارهای جزء این نخواهیم داشت که به بررسی حقوق بشر در کشورهای اروپایی و آمریکایی بپردازیم و بعد از آن به بررسی حقوق بشر در ایران بپردازیم.
دیدار اشتون با سران فتنه به معنای وجود داشتن آزادی بیان در ایران نیست بلکه موج جدید فشارهای رسانههای غربی به خصوص رسانههای فارسی زبان وابسته به بودجههای غرب را به همراه خواهد داشت.
در کل، دیدار اشتون با سران فتنه اشتباه بوده است و باید منتظر واکنش غرب و ضد انقلابها باشیم.
4) دیدار اشتون با جامعه مدنی ضد انقلاب و فمنیسم:
همچنین خانم اشتون برای این که دست خالی به اورپا باز نگردد و خوش خدمتی خود را به اسراییل اثبات کند به دیدار نرگس محمدی یکی از فعالان فتنه رفته و همچنین با مادر ستار بهشتی نیز دیداری داشته است.
خانم اشتون اگر شما خواستار ایجاد حقوق بشر در ایران هستید بهتر است به دیدار زنان و مادران دانشمندان هستهای ایران که به دست زیاده خواهی آمریکا و غرب ترور شدهاند بروید و برای چند ثانیهای پای ناگفتههای ماردان زحمت کش و زنان عاشق بنیان خانواده و همسرشان بنشینید.
یا این که به دیدرا مادرانی بروید که فرزندان خود را در 8 سال دفاع مقدس از دست دادند و بعضی از این نوجوانان و جوانان کمتر از 18 سال سن داشتهاند و بعضی از این شهیدان در راه خدا مفقود الاثر هستند و مادر چشم به انتظار خبری از فرزند خود هستند.
خانم اشتون آیا آزادی بیان در کشورهای اروپایی و آمریکا به اصطلاح آزاد و مهد تمدن اجرا میشود.
5) دیدار اشتون با سران فتنه در روند مذاکرات هستهای خلل ایجاد خواهد کرد:
عدهای در ایران بر این عقیده بودند که اگر ایران با آمریکا و اروپا پای میز مذاکره بنشینند، و در خصوص روند انرژی صلح آمیز هستهای ایران به بحث و گفتوگو بپردازند تمام مشکلات حل خواهد شد.
اما رهبر انقلاب در خطبههای گوناگون بر این عقیده بودند که مشکل آمریکا و اورپا با ایران به دلیل انرژی هستهای نبوده، آنها با اصل نظام اسلامی مشکل دارند. در تمام طول تاریخ هر حکومتی با عقایدی اسلامی اگر چه اندک بر سر کار آمد، خشم دشمنان اسلام را برانگیخت و خواستار منهدم کردن آن نظام بودند.
در نهایت این که باید منتظر موج عظیم ضد اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم و خود را آماده دفع این حملات بکنیم.
نظر شما