
چهار مظنون عامل قتل پسر ایرانی در شهر ناگویای ژاپن توسط پلیس این کشور شناسایی شده و تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار گرفتند.
به گزارش تهران نیوز ، به نقل از جام جم؛ رسیدگی به این پرونده سیام آذر امسال با مراجعه زن و مردی میانسال به دادسرای امور جنایی آغاز شد.
مرد میانسال در مورد نحوه قتل فرزندش گفت: پسرم مهرداد شش سال قبل برای کار به صورت قانونی به ژاپن رفت. او چند ماه بعد به ایران بازگشت و مدعی شد در یک نمایشگاه خودرو در شهر ناگویا کار پیدا کرده است. او عاشق دختر صاحبکارش شده و از او خواستگاری کرده بود. دختر جوان هم به خاطر علاقهاش به مهرداد مسلمان شد و آنها با هم ازدواج کردند.
وی اضافه کرد: سه سال قبل نوهام بهدنیا آمد. در این مدت پسرم از زندگیاش راضی بود و همراه پدرزنش کار و کاسبی خوبی راه انداخته بود. دیروز عروسم تماس گرفت و در حالی که بهشدت گریه میکرد، از قتل مهرداد خبر داد. او گفت دو شب قبل چند ایرانی جلوی مهرداد را گرفته و او را با ضربات چاقو به قتل رساندهاند.
با اظهارات پدر مقتول و تائید قتل پسر ۲۶ ساله، سعید احمدبیگی بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی، دستور تحقیقات در این زمینه را صادر کرد.
نظر شما