در سال ۱۹۶۹ معلوم شد پاتوژن ایجاد کننده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مشابه همان بیماری است، که در سال ۱۹۵۶ در کنگو مشاهده شده بود، ازاینرو ارتباط این دو مکان و بیماری باعث بوجود آمدن اسم فعلی شد. CCHF در انسان بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر حدود ۳۰ ٪ ایجاد میکند و شیوع بیمارستانی آن نیز بسیار بالا میباشد.
توجه داشته باشید که بر اساس هشدار وزارت بهداشت، به منظور احتیاط و جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید از خرید گوشت هایی که فاقد مهر سازمان دامپزشکی هستند خودداری نمود.
بر اساس گزارشات به دست رسیده اولین قربانی این بیماری خطرناک و واگیر دار در شهر اصفهان مشاهده شده که جنازه بیمارِ از دست رفته درون وکیوم و پس از آن تابوت پلاستیکی پِرِس شده ، ۳ متر زیر زمین با شفته آهک دفن می شود، میزان سرایت این بیماری مهلک به اندازه ای است که حتی در هنگام دفن این شخص هیچکس تا فاصله ۱۰ متری آن هم حضور نداشت.
http://hw3.asset.aparat.com/aparat-video/fbff078dc5a356a9087148bfdf7e18d67223248-144p__92732.mp4لازم به ذکر است که مرگ قربانی بر اثر ویروس تب کریمه کنگو در شهرستان دیزچه توسط رئیس مرکز بهداشت شهرستان مبارکه تایید شده است که ظاهرا ۱۰روز قبل در پی ذبح یک گوسفند به ویروس مبتلا گشته و پس از چند روز بستری شدن در بیمارستان خانواده اصفهان جان خود را از دست داد و در آرامستان دیزچه به روشی که مشاهده می کنید دفن شد.
اتاق خبر ۲۴ انتهای متن/*
نظر شما