مراسم سال تحویل در جوار مرقد مطهر شهدای شهرستان ملارد برگزار می شود . رونمایی از کتاب شهدای شهرستان ملارد از جمله برنامه های تحویل سال 93 در شهرستان ملارد است.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری یکی از سنت های حسنه مردم شهرستان ملارد انس و الفت با شهدای این منطقه است ، شهدای که اغلب سالیان متمادی با بزرگان این شهر سر یک سفره برای افطار می نسشته اند و اکنون نیز به پاس قدر دانی از مقام شامخ این عزیزان هرساله مراسم تحویل سال در گلزار شهدای این شهرستان پرشور تر از سال گذشته برگزار می شود .

هرساله مردم زیادی لحظه تحویل سال با حضور در گلزار شهدای  ملارد در جوار مزار شهدای گمنام و شهدای دیگر سال جدید را شروع می کنند و  پس از گوش دادن به سخنان مقام معظم رهبری و وداعی دوباره با شهدا  گوش به فرمان مقتدا و رهبرشان پیام سال ایشان را از دل و جان شنیده و برای انجام رهنمون های رهبری معظم انقلاب با شهدای پیمانی دوباره می بنند تا آن چنان که شهدا لبیک گویان به دیدار حق شتافتند اینان نیز، لحظه ای از فرمانبرداری ایشان غافل نباشند و کجا بهتر از مزار شهدا برای این چنین وعده ای . 1384963685175905_large

مراسم تحویل سال همراه با اجرای برنامه های متنوع و سراسر معنویت هر ساله  در گلزار شهدای شهرستان به همت کانون فرهنگی گلزار شهدا و هیئت رزمندگان شهرستان برگزار می شود . به گفته مسئولین شهرستان کتاب شهدای ملارد آماده رونمایی و ارائه به زائرینی می باشد که سال تحویل را در کنار مزار این عزیزان سپری می کنند .

انتهای پیام/ش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =