چرا امروز علی رغم اینکه میزان تمایل برای خادم الشهدایی در بین جوانان به وفور در حال افزایش است به طوری که حدود 18 هزار جوان تنها در شهر تهران داوطلبانه خود را به این مناطق رسانده‌اند، بودجه‌ای برای ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی پرداخت نمی‌شود.

اواخر دولت هشتم قرار شد نهاد ریاست جمهوری نیز جهت حمایت و پشتیبانی از فعالیت ستاد راهیان نور، نماینده ای در این ستاد داشته باشد؛  در دولت نهم این این اتفاق افتاد و فردی را برای این کار  مشخص کردند ولی در آغاز دولت دهم و سپردن مسئولیت کار به اسفندیار رحیم مشایی , موضوع به حاشیه کشیده شد و آنچه نباید اتفاق افتاد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا: تاجیک دبير ستاد مركزي راهيان نور در این زمینه اظهار داشته است: اگر فلسفه وجود نماينده تام‌الاختيار رئيس جمهور در ستاد مركزي راهيان نور را بررسي كنيم، مي‌بينيم كسي كه براي اين مسئله انتخاب مي‌‌شود بايد با جريان راهيان نور هماهنگ باشد و وقت و مسئوليتش به او اجازه بدهد در اين عرصه خدمت كند از طرف ديگر اين شخص بايد از سوي مردم، رزمندگان و خانواده‌هاي معظم شهدا كه به راهيان نور مي‌آيند و متوليان امر راهيان‌نور نيز پذيرفته شود اما برخي از اين شاخصه‌هايي كه ما ذكر كرديم، در مورد شخص نماينده فعلي رئيس جمهور در ستاد مركزي راهيان نور وجود ندارد.

وی از عدم حضور مشایی از 6 ماه پیش تا به امروز در هیچ یک از جلسات ستاد راهیان نور خبر داد و علت این عدم همکاری را وجود پست های متعدد برای نماینده دولت بیان نمود.

تاجیک بیان داشت: نماينده رئيس جمهور در راهيان نور بيش از اينكه به مقوله راهيان نور و خانواده معظم شهدا و نقاطي كه خون شهداي اين مملكت در آنجا ريخته شده‌ است و مردم نيز براي كسب معرفت و عبرت‌گيري به اين مناطق مي‌آيند، اهميت بدهد، به منشور كوروش و حضور در جشنواره‌هاي متعدد علاقه دارد و علاقه به منشور كوروش نماينده رئيس جمهور را از راهيان نور غافل كرد.

حمایت دولت از راهیان نور در چهار حوزه ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها، استان‌ و شهرستان‌ها تعریف شده است که متاسفانه در هیچ یک حوزه ها توجه جدی به این جریان فرهنگی نشده است.

این در حالیست که بهمن شریف زاده از نزدیكان اسفندیار رحیم مشایی مدعی شده است که هزینه های کلان اردوهای راهیان نور توسط آقای مشایی پرداخت می شود.

سوال اینجاست كه چرا نماينده رئيس جمهور اهتمام به راهيان نور ندارد و كسي تا به حال به اين سؤال پاسخ نداده است؟

چرا امروز علی رغم اینکه میزان تمایل برای خادم الشهدایی در بین جوانان به وفور در حال افزایش است به طوری که حدود 18 هزار جوان تنها در شهر تهران داوطلبانه خود را به این مناطق رسانده اند،بودجه ای برای ارگانها و سازمانهای دولتی پرداخت نمی شود تا این عدم حمایت به چندین برابر شدن حق السفر افراد تبدیل نشود؟

امروز که مهترین سلاح مبارزه در جنگ نرم، وجود پربرکت این مناطق به جا مانده از دفاع مقدس است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها از این جریان فرهنگی عظیم حمایت نموده است چرا با اغماض شدید مسئولان دولتی و خود رئیس جمهور مواجه شده است؟حال آنکه بودجه های کلان صرف اموری می شود که شاید کمترین فایده را هم برای کشور به بار نمی آورند. این موارد از جشن ها و همایش های تبلیغاتی گرفته تا   سفرهای خارج از کشور و ...

سوال این است که عدم اهمیت دادن دولت به این امر که از عدم حضور خود رئیس جمهور در این مناطق گرفته تا عدم حمایت مالی شامل می شود، نشانه چه چیزی است؟

آیا فرد دیگری جهت نمایندگی در این زمینه فرهنگی به غیر از اسفندیار رحیم مشایی وجود نداشت که آن را به وی که اعتقادش این است که دوره اسلام گرایی به پایان رسیده است، سپرده شود؟

در پایان انتظار می رود آقای رئیس جمهور در این زمینه بیشتر همت بورزد و طوری نشود که مردم در این عرصه نیز بیش از پیش عدول دولت از شعارهای اولیه خود را احساس نمایند.

انتهای پیام/خ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =