تولید و توزیع روزانه ۲۵۰ کیلو سوهان قم در موکب آستان حضرت معصومه(س)

رئیس اتحادیه سوهان پزی و حلوای استان قم از تولید روزانه ۲۵۰ کیلوگرم سوهان قم در موکب آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و توزیع آن در میان زائران حسینی در مسیر نجف به کربلا خبر داد.

امیر پوریزدی در گفت‌و‌گو با تهران نیوز اظهار داشت: با هماهنگی مسئولین موکب آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ۱۵ نفر سوهان پز مجرب از استان قم در موکب آستان مقدس حضرت معصومه سلام‌الله علیها مشغول به پخت سوهان هستند و این اکیپ ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو مواد اولیه درجه یک به همراه خود آورده اند و روزانه ۲۵۰ کیلو سوهان پخت شده و بین زائرین توزیع می‌شود. وی گفت: هدف از این اقدام نهادینه کردن یک کار نو و جدید بوده که دیگر اصناف نیز تشویق شوند و بتوانند در مسیر امام حسین (ع) خدمت کنند. رئیس اتحادیه سوهان پزی و حلوای استان قم خاطر نشان کرد: سال آینده قسمت تولید سوهان داغ سه برابر ظرفیت انجام خواهد شد و نیروهای سوهان پز نیز به چهار برابر خواهد رسید و دستگاه‌های پخت سوهان نیز به ۱۰ دستگاه خواهد رسید.   پخت سوهان با کیفیت در مسیر زائران حسینی/روزانه ۱۵ ساعت خدمات ارائه داده می‌شود پور یزدی اظهار داشت: با توجه به اینکه در مسیر پیاده روی چای و غذا و دیگر نوشیدنی‌ها و طعام‌ها وجود دارد، جای خالی سوهان قم احساس می‌شد که به همت اعضای اتحادیه و همکاران صنف سوهان این امر شروع شد. وی اضافه کرد: روزانه ۱۵ ساعت سوهان پخت می‌شود و کیفیت آن از بهترین نوع سوهان و بالاترین کیفیت است و همه زوار می توانند طعم سوهان قم را در این مسیر بچشند. انتهای متن/*

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =