سکوت سازمان ملل و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر در برابر جنایات رژیم صهیونیستی زمینه ساز ادامه گستاخی آن‌ها شده است.

سرویس سیاسی آفتاب ری؛ علیرضا ناطق منش- سکوت سازمان ملل و کشورهای غربی مدعی حقوق بشر در برابر جنایات رژیم صهیونیستی زمینه ساز ادامه گستاخی آن‌ها شده است.

1ـ چرا که سازمان ملل دلیل و خواستگاه تأسیس آن بررسی حقوق بشر و حق پایمال شده انسان‌های بی‌گناهی است که مورد تجاوز زورگویان قرار می‌گیرند، اما آن‌چه که در چند سال اخیر بخصوص بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و آن چه که مقامات ایرانی از نقض حقوق بشر فاش کرده‌اند، خلاف آن چیزی است که مقامات غربی از حقوق بشر نمایان می‌کنند.

آمریکا با وجود مجسمه آزادی که آغوش خود را بر روی جهانیان باز کرده نهایت بی‌شرمی را در خصوص حقوق بشر اعمال می‌کند، نمونه بارز آن زندان گوانتانامو را می‌توان برشمرد و همچنین نشان دادن چراغ سبز به پیشروی‌های اسراییل در خاک غزه و دیگر کشورهای دنیا را نمی‌توان نادیده گرفت.

حال به بررسی سکوت حقوق بشر در قبال مردم مظلوم کشور فلسطین و همچنین مردم غزه خواهیم پرداخت. سازمان ملل، سازمانی است که ذهن افکار عمومی را به سوی عدالت خواهی می‌برد؛ حال با وجود رسانه‌های بی‌طرف و با شفاف سازی‌های چند دهه اخیر نظام جمهوری اسلامی ایران در رسانه‌ها، ذهن‌ و نگرش به سازمان ملل تا حدی دست‌خوش تحول و بی‌اعتمادی شده است.

سکوت معنادار سازمان ملل در برابر جنایات رژیم صهیونیستی

وزارت دادگستری تشکیلات خودگردان فلسطین پس از اتمام جنگ 22 روزه غزه  و در سال 2009 از " لوییس مورینو اوکامبو " دادستان دادگاه کیفری لاهه خواست تا جنایات اسراییل در 22 روزی که از سلاح‌های ممنوعه از جمله بمب‌های فسفری ضد مردم بی‌دفاع غزه مورد استفاده قرار گرفته بود را بررسی کنند.

اما این درخواست نیز همچون روال گذشته با بی‌اعتنایی مقامات غربی و دادگاه لاهه مواجه شد، این امر تنها و تنها در مرحله اول نشان دهنده‌ی فساد اخلاقی و عدم توجه به جان انسان‌های بی‌گناه در بین کارکنان دادگاه لاهه و همچنین سازمان ملل را بیان می‌کند و در مرحله دوم چراغ سبزی است تا اسراییل به پیشروی‌های خود در غزه ادامه دهد.

2ـ صهیونیست‌ها درصددند ناکامی در کرانه باختری و الخلیل و اعتراضات عمومی نسبت به شهرک سازی‌ها را با کشاندن افکار عمومی به غزه جبران کنند.

شهر الخلیل یا حبرون یکی از چهار شهر مقدس یهود محسوب می‌شود که توسط تشکیلات خودگردان فلسطینی اداره می‌شود، این شهر در مجاورت اورشلیم، صفاد و طبریه قرار گرفته است و این امر مهم بودن شهر الخلیل را نمایان می‌سازد.

رژیم اسراییل به بهانه ربوده شدن 3 جوان اسراییلی در شهر الخلیل دست به اقدامات گوناگونی از جمله دستگیری بیش از 70 عضو حماس و جهاد اسلامی زد. اما در پس پرده مقامات اسراییلی، آن‌چه که برداشت می‌شود آنان در صدد اشغال شهر الخلیل و اجرای گسترش طرح شهرک سازی در این شهر هستند، بلکه بتوانند عطش زیاده‌خواهی خود را خاموش کنند.

ربوده شدن 3 جوان اسراییلی در شهر الخلیل

اما در تحولات زیاده‌خواهی اسراییل در شهر الخلیل، خبرها حاکی از سقوط یک فروند هواپیمای جاسوسی اسراییلی در منطقه الخلیل است. براساس گزارش‌هایی که از تحولات این شهر به گوش می‌رسد مقامات فلسطینی این هواپیمای شناسایی را مصادره کرده‌اند.

اما در دیگر اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطینی می‌توان به انفجار یک خودرو در شهر یافا اشاره داشت که یک کشته و یک زخمی برجای گذاشت.

این اقدامات متقابل از جمله سقوط یک فروند هواپیمای جاسوسی، نشان دهندی این است که اسراییل بار دیگر ناکامی خود را با نهایت سرافرازی به رخ دنیا کشاند. همچنین افکار عمومی را به سوی تحولات غزه کشاند تا ناکامی سرافرازانه خود را لاپوشانی کند.

بهانه قرار دادن ربوده شدن 3 جوان اسراییلی را می‌توان از اقداماتی برشمرد که اسراییل خواستار به حاشیه کشاندن اعتصاب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسراییل است و به بهانه عضو بودن در سازمان ملل و نفوذ خود، شکست‌های اخیرش را پنهان کرد.

3ـ صهیونیست‌ها به دنبال شکست وفاق ملی فلسطین هستند.

در زندگی اجتماعی اختلافات عقیده‌ای و سلیقه‌ای دیده می‌شود و این امر بسیار طبیعی است چرا که خداوند ما را یک امت واحد گرد هم آورد، ولی نباید چنین به نظر آید که انسان‌ها با یکدیگر متفاوت نیستند.

اختلاف امری عادی و فراگیر است و اگر چنین جامعه‌ای با اختلاف سلایق وجود نداشته باشد توسعه و پیشرفت جامعه امری بعید به نظر می‌رسد.

اما نکته حائز اهمیت از اینجا نشأت می‌گیرد که در امت اسلامی در شرایط کنونی که دشمنان ما برای امت اسلامی به وجود آورده‌اند ایجاد وحدت از خطوط قرمز جامعه اسلامی محسوب می‌شود و اگر هم اختلافی وجود دارد نباید همگانی شود.

بلکه باید با گذشت و صبر بهترین راه حل موجود را انتخاب نمود تا دشمنان ما نتوانند در وحدت امت اسلامی رخنه کنند.

وفاق ملی فلسطین

کلمه وفاق ملی را اکثر امت اسلامی با کلماتی بالا و پایین مورد قبول واقع شده است و امت اسلامی اصل وحدت را در شرایط کنونی حس کرده‌اند.

و مقامات فلسطینی نیز از بصیرت وحدت ملی نیز بی‌بهره نمانده و با همدلی موجبات شکست اسراییل را در پاره‌ای از درگیری‌ها را در کارنامه خود ثبت کرده‌اند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =