به گزارش تهران نیوز ، به نقل از باقرشهرنیوز؛ تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان با تساوی مقابل شرکت ملی حفاری به مقام سوم مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور دست یافت.
رضا لک علی آبادی سرمربی ۳۹ ساله و موفق کنونی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان که اصالتا اهل ازنا و متولد باقرشهر و ساکن شهرری می باشد ، بار دیگر در قامت سرمربی تیم فوتسال گیتی پسند اصفهان برگ زرینی دیگر بر کارنامه پر افتخار خود افزود و توانست به مقام سومی این دوره از مسابقات دست یابد.
گیتی پسند اصفهان که طی چند سال گذشته همواره جزء ۳ تیم مدعی قهرمانی بوده ، امسال هم با کسب ۵۰ امتیاز از ۲۵ بازی ، بعد از تیم های تاسیسات دریایی و مس سونگون در رتبه سوم قرار گرفت.

از افتخارات پروفسور فوتسال باقرشهر می توان به کسب دو عنوان قهرمانی ایران با تیم شهید منصوری قرچک، نایب قهرمانی ایران با تیم گیتی پسند اصفهان و دو عنوان نایب قهرمانی آسیا با تیم های های فوق اشاره کرد که او را بدل به یکی از پر افتخارترین مربیان حال حاضر فوتسال کشورمان نموده است.

لک در عرصه ملی نیز در قامت کمک مربی به همراه تیم ملی فوتسال ایران به قهرمانی در تورنمنت چین و همچنین قهرمانی در بازی های آسیایی داخل سالن کره جنوبی دست یافت.
سایر نتایج هفته بیست و پنجم و پایانی لیگ برتر فوتسال به شرح ذیل است:
شهروند ساری ۲ – ۱ فرش آرا
مس سونگون ۵ – ۱ میثاق تهران
تاسیسات دریایی ۲ – ۱ فردوسی مشهد
آذرخش بندعباس ۳ – ۰ دبیری تبریز
شهید منصوری ۲ – ۱ یاسین پیشرو
گیتی پسند اصفهان ۳ – ۳ شرکت ملی حفاری
جدول رده بندی پایانی لیگ برتر فوتسال (۹۴-۹۵) به شرح ذیل است:

گفتنی است این مربی ارزنده شهرمان کارشناس تربیت بدنی بوده و مسئول تربیت بدنی شهرداری باقر شهر نیز می باشد.
انتهای متن/*
نظر شما