عسل‎هایی که در داخل۵۰ هزار تومان و در خارج ۵۰ دلار فروخته می‎شوند/ محصولاتم را صادر می‌کنم

کار آفرین نمونه سال ۹۰ گفت: ۹۰ درصد عسل های ما به کشورهای دیگر به خصوص کشورهای عربی صادر می شوند و دلیل آن نیز این است که در خارج از کشور برای هر کیلو عسل شرکت ما ۵۰ دلار ولی داخل کشور مبلغ ۵۰هزار تومان خریداری می شود.

به گزارش تهران نیوز به نقل از سایت ورامین ما؛ یکی از حرفه هایی که یاد گرفتن آن نیاز به عشق دارد و بعد از عشق ورزیدن و یاد گرفتن آن می تواند سود بسیار خوبی نیز به صاحب شغل و حرفه دهد، زنبور داری است که هم پاک و حلال است و هم اینکه یک حرفه پر سود. عبدالرضا بساک یکی از تولید کننده های نمونه زنبور عسل به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما گفت: رشته پرورش زنبور عسل رشته ای بسیار مفید برای فرد زنبور دار و همچنین جامعه کشاورزی ما است. کارآفرین برتر استان تهران در سال ۹۰ اظهار کرد: عسل یک دارو شفابخش است که اکثریت دردها را مداوا می کند که در کتاب طب الکبیر ابوعلی سینا به صورت مفصل به آن پرداخته شده است از سوی دیگر نیز ائمه ما نیز در خصوص استفاده از عسل توصیه های بسیار زیادی دارند. بساک تصریح کرد: افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند می دانند که عمده فایده زنبور عسل برای بخش کشاورزی می باشد به این دلیل که فعالیت اصلی زنبور عسل گرده افشانی است. وی ضمن بیان اینکه زنبور داری شغلی بسیار مطهر و شریفی است که زنبور دار می تواند با آن هم دنیا و هم آخرت خود را آباد سازد گفت: زنبورداری شغلی است که فرد می تواند به غیر از خودش، چند نفر دیگر را نیز در این شغل به کار گیرد و از این طریق ایجاد اشتغال داشته باشد. بساک در خصوص شروع فعالیتش نیز گفت: از دو کندو در پانزده سال پیش شروع به کار کردم که امروز این تعداد را به ۲۰۵ کندو افزایش داده ام و زنبورهای من در حال حاضر به صورت خالص ۲۰۰۰ کیلوگرم عسل کاملاً طبیعی تولید می کنند. 1     2 وی افزود: ۹۰ درصد عسل های ما به کشورهای دیگر به خصوص کشورهای عربی صادر می شوند و دلیل آن نیز این است که در خارج از کشور برای هر کیلو عسل شرکت ما ۵۰ دلار پرداخت می کنند در حالی که همین عسل در درون کشور به مبلغ ۵۰هزار تومان از ما خریداری می شود به همین دلیل مجبور به صادرات هستیم. کارآفرین نمونه سال ۹۰ اظهار کرد: این عسل را می توان به گیاه پزشک ها و یا افرادی که در عسل ناب تخصص دارند به قیمت ۱۸۰ هزار تومان نیز فروخت ولی تعداد کمی از این افراد در کشور هستند که این عسل را بشناسند، به همین دلیل ناگذیر به صادرات این عسل هستم. بساک خاطر نشان کرد: موفق شدم بدون اینکه ملکی را در گرو بانک قرار دهم و با سهولت وامی را از بسیج سازندگی در مبحث اقتصاد مقاومتی و توسعه کاری دریافت کنم که با گذشت ۵ ماه و در اردیبهشت ماه سال جاری توانستم معادل مبلغ وام دریافتی را از زنبورها به دست آورم. دارنده ۷ لوح تقدیر و ۲ تندیس بلورین کشور تصریح کرد: افرادی که می خواهند وارد این حرفه شوند باید دوره های لازم را ببینند و بعد از آن اگر شرایط مناسب را فراهم کنند می توانند سالانه دو برابر سرمایه گذاری اولیه را به دست آورند زیرا زنبورها در شرایط مناسب در هر سال دو زنبور دیگر متولد می کنند. وی اظهار کرد: در حال حاضر قیمت کندوهای زنبور عسل از ۱۵۰ هزار تومان شروع شده و تا ۵۰۰ هزار تومان به پایان می رسند ولی افرادی که می خواهند وارد این حرفه شده و فعالیت کنند باید بدانند که کندوهای قیمت پایین دارای ایرادات حرفه ای می باشند تا جایی که بعضی از آنها غیر قابل استفاده بوده و باید این کندوها را آتش زد.   3 مدیر کل اسبق تدارکات و پشتیبانی امور عشایر در وزرات جهاد و کشاورزی گفت: عسل همانند طلا دارای شاخص و عیار است که این میزان و شاخص در آزمایشگاه های تغذیه مشخص می شود نه اینکه هر شرکت، کارخانه یا فرد بگوید که عسلش دارای چه درجه ای است. بساک ادامه داد: عسل هایی که ساکاراز آنها کمتر از ۲ درصد باشد همانند طلای ۲۴ عیار یا شمش طلا هستند که قیمت جهانی آنها ۵۰ دلار است. کارآفرین برتر استان تهران در سال ۹۰ تصریح کرد: به دلیل وجود عسل های کارگاهی که دارای مجوز عسلک هم دارند ولی روی شیشه های آنها نام عسل طبیعی درج می شود که با شکر و مربا و مقداری عسل در کارگاه ها تولید می شوند به قیمت های پایین تولید می شوند و به دلیل وجود این عسل ها مشکلات بسیار زیادی برای زنبورداران به وجود می آورد. وی ادامه داد: عموم مردم فکر می کنند که عسل های کیلویی ۷ تا ۱۵ هزار تومان عسل واقعی و طبیعی هستند و عسل کیلویی ۶۰ هزار تومان نیز عسل طبیعی است پس به سراغ عسل های ارزان تر می روند در صورتی که اطلاع ندارند که عسل های ارزان در واقع همان مربا هستند. 4   اگر دولت و مدیران بخش مواد غذایی می خواهند که مردم را به سمت خرید مواد غذایی طبیعی حرکت دهند باید در هر شهرستان یک آزمایشگاه مواد غذایی وجود داشته باشد تا تمام خوراکی هایی که مردم از آن استفاده می کنند به این آزمایشگاه ببرند تا در آن آزمایشگاه ها آزمایشات لازم برای سلامت و خلوص این مواد غذایی تایید شود. بساک افزود: تا زمانی که دولت و مسئولین مورد نظر این آزمایشگاه ها را در شهرستان ها راه اندازی نکنند تا عموم مردم از صحت مواد غذایی مصرفی خود مطمئن نشوند، مشکلات تولید کنندگان مواد غذایی طبیعی و سالم برطرف نمی شود. وی در پایان گفت: شهروندانی که قصد خرید محصولات و یا حتی آموزش دیدن برای پرورش زنبور عسل و به دست آوردن مهارت های لازم برای آن را دارند می توانند با ۰۲۱۳۶۷۱۳۵۷۷ تلفکس و یا شماره های ۹۱۲۸۳۸۹۸۸۳-۹۱۹۲۹۱۹۸۸۳ تماس برقرار کنند.   انتهای متن/*

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =