۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳

دانشجویان موسسه تکنولوژی ماساچوست مزرعه‌ای هیدروپونیک برای آشپزخانه‌ها طراحی کرده‌اند.

به گزارش آفتاب ری؛ دانشجویان موسسه تکنولوژی ماساچوست مزرعه‌ای هیدروپونیک برای آشپزخانه‌ها طراحی کرده‌اند که در مقیاسی کوچک است و قابلیت تولید موادغذایی سالم و ماندگار برای خانواده‌ها را دارا است. این کار برای به حداقل رساندن مصرف سوخت‌های فسیلی و رشد 50 درصد سبزیجات مصرفی و تحت کنترل آب و هوا، سودمند است.
هدف از ساخت این مزرعه کوچک سازگاری با محیط زیست در بسیاری از سطوح است؛ در واقع هر خانواده به اندازه مصرف خود می‌تواند سبزیجات تولید کند، از سفرهای داخل شهری و حمل و نقل جلوگیری می‌شود، در نتیجه میزان کربن کاهش پیدا می‌کند، غذای هرخانواده تامین می‌شود و خانواده‌ها خود کفا می‌شوند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =