
حضرت آیت الله خامنه ای در خصوص امنیت اخلاقی خاطرنشان کردند: در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامه ریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی های رسانه ای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد.
به گزارش سرویس اجتماعی تهران نیوز؛ یکی از مهم ترین مسائل در استقرار امنیت در جامعه، تامین امنیت روانی است که اجرای صحیح طرح گشت نامحسوس می تواند در صورت پذیرفتن آن موثر باشد.
براساس این گزارش، تلاش ها برای انحراف مردم از وعده های دولت در حالی صورت می گیرد که مردم خواسته های مهم ترشان را که باید از دولت مطالبه کنند فراموش کرده و به حمایت دولت دل می بندند؛ در حالیکه این طرح هم قانونی است و نحوه عملکرد آن هم بخوبی مشخص شده است.
*انتقاد برای فرار از پاسخگویی
بعد از آن که حسن روحانی رئیس در واکنش به اقدام پلیس در ایجاد پلیس نامحسوس در تهران گفت: «کرامت انسانی را خدا به انسانها داده و این کرامت مقدم بر دین است. کرامت همه باید حفظ شود.» شهیندخت مولاوردی، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده، نیز در یادداشتی از طرح بکارگیری هفتهزار مأمور نامحسوس پلیس امنیت انتقاد.
مولاوردی در ادامه با بیان اینکه نگاه و باور عمومی به پلیس در دنیا این است که حافظ جان و مال و ناموس مردم است و با دیدن پلیس احساس امنیت و آرامش باید به انسان دست دهد، ادامه داد: لذا به نظر می رسد اگر همانطور که گفته شده است برخورد با مزاحمین نوامیس یکی از مطالبات مردم بوده است شایسته بود که در مورد ساز و کار آن هم با نظر مردم، متخصصان، صاحبنظران و کارشناسان عمل می شد.
*توضیحات فرمانده انتظامی پایتخت
سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مراسم آغاز به کار پلیس نامحسوس امنیت در رابطه با نحوه اجرای این طرح اظهار داشت: بحثی که امروز مطرح است در رابطه با موضوع ناهنجاریهای اجتماعی در حوزه اخلاقی است که نیازمند توجه و اهتمام ویژه از سوی پلیس انتظامی تهران بزرگ است
وی افزود: ناهنجاریهایی در برخی از حوزهها در چند سال اخیر موجب خدشه دار شدن عفت عمومی و امنیت اخلاقی جامعه شده است و بر این اساس تلاش پلیس برای برخورد با این ناهنجاریها در سالهای اخیر بیشتر شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در بحث امنیت اخلاقی و برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه ۲۶ دستگاه وسازمان باید اقدام کنند اما علی رغم این فقط چند دستگاه از جمله پلیس،دستگاه قضایی و چند سازمان مربوطه وارد عمل نمیشوند.
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: مردم به علت اینکه نیروی انتظامی و پلیس عهدهدار کارهای عملیاتی در سطح جامعه است به منظور برخورد با این آسیبها و ناهنجاریها در جامعه از ما انتظار رسیدگی و برخورد قانونی جدی دارند.
سردار ساجدی نیا در ادامه تصریح کرد: ۷ هزار نفر نیروی به کار برده شده در این طرح از ماموران و پلیس نامحسوس امنیت اخلاقی هستند.
وی افزود: همه این نیروها از کادرهای آموزش دیده و آشنا با روابط قانونی بوده که توسط تمام مجموعههای ذیربط صلاحیت آنها تائید شده است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: یکی از دغدغههای اصلی مردم در سطح جامعه وجود این ناهنجاریهای اخلاقی است و بدین منظور باید برنامهریزیهایی توسط مجموعه پلیس امنیت به ویژه امنیت اخلاقی انجام گیرد تا اقدامات قانونی و مناسب به عمل آید.
سردار ساجدی نیا تصریح کرد: ناهنجاریهایی که امروز به عنوان دغدغه اصلی مردم در سطح شهر مطرح است از قبیل آلودگیهای صوتی، مزاحمت نوامیس، کشف حجاب و حرکات خطرناک در حوزه رانندگی که مردم انتظار برخورد قانونی جدی پلیس با آن را دارند.
وی گفت: بنابراین به همین منظور همکاران انتظامی با مشاهده هر گونه ناهنجاری در چهار حوزه آلودگیهای صوتی، حرکات خطرناک در حوزه رانندگی، کشف حجاب و مزاحمت نوامیس برخورد لازم و قانونی را با متخلفان انجام خواهند داد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: پرسنل انتظامی سریعا توسط سیستم پیامکی که در اختیار دارند به مراکز امنیت اخلاقی مشخصات فرد خاطی را اطلاع داده و در موعد مقرر با فرد متخلف تماس گرفته شده و به یکی از مجموعههای امنیت اخلاقی برای بررسی پرونده دعوت به عمل خواهد آمد.
سردار ساجدی نیا بیان کرد: نیروی انتظامی تهران بزرگ با عزم راسخ خود سعی در انجام این ماموریت برای برخورد با متخلفان امنیت اخلاقی دارد و در این زمینه هیچ محدودیتی برای همکاران آقا و خانم در حوزه برخورد با متخلفان وجود ندارد.
وی تاکید کرد: قطعا با اجرای این طرح وضعیت خوبی در زمینه اخلاقی جامعه ایجاد خواهد شد و احساس امنیت مسئلهای که از خود امنیت مهمتر است در بین مردم افزایش یافته و به طور جدی با ناهنجاریها برخورد خواهد شد.
*حمایت رهبر انقلاب از طرح «امنیت اخلاقی»
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار فرماندهان نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه موضوع «امنیت اخلاقی» و دغدغه های مردم در این زمینه، از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه نیروی انتظامی قرار گیرد، گفتند: اعتیاد، شرارتها، و هنجارشکنی ها، موجب تهدید امنیت جسمی، جانی و اخلاقی جامعه می شوند، بنابراین باید با استفاده از دیدگاههای کارشناسانه انسانهای متفکر و صاحب نظر بهخصوص در درون نیروی انتظامی، برای مقابله با این مسائل، برنامه ریزی دقیق کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامه ریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی های رسانه ای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد.
این در حالی است که دولت دارد با جدا کردن راه خود از راه قوه قضائیه و پلیس وجهه حامیانه به خود می گیرد تا احساس امنیت شکل گرفته را به نفع عملکرد منفی خود مصادره می کند.
انتهای متن/س
نظر شما