چیتچیان افزود: ما در بسیاری از شهرها در سال های گذشته با یک موضوع بسیار جدی درگیر بودیم که فاضلاب جذب شده توسط چاه های جذبی در زمین فرو می رفت و این فاضلاب تمام منابع آب های زیر زمینی و حتی سطحی را در این منطقه آلوده می کرد به طوری که در شرایط کم آبی کشور، منابع قابل توجهی از آب توسط این فاضلاب ها آلوده و عملا غیز قابل استفاده می شد، ولی با اجرای چنین طرح هایی بخش قابل توجهی از منابع آب به برکت تاسیس تصفیه خانه فاضلاب مجددا احیا شده است.
وزیر نیرو گفت: بیشتر مردم اطلاع ندارند و چه بسا اطلاع رسانی کافی از سوی ما انجام نگرفته است که بدانند در زیر شهرهایی که در آن زندگی می کنند چه عملیات عظیمی برای احداث شبکه های آب و فاضلاب در حال انجام است. از ابتدای دولت یازدهم تا پایان سال ۹۵ مجموعا ۵۱۰۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب ایجاد شده که طول این شبکه برابر است با ۶ برابر مسیر تهران تا مشهد منتهی به دلیل آن که این شبکه ها در نقاط مختلف پراکنده است و زیر پای مردم در حال انجام است، مردم هیچ اطلاعی از این موضوع ندارند .
مهندس چیتچیان در بخش پایانی سخنانش اضافه کرد: یکی از نکات بسیار جالب توجه این است که وابستگی به اعتبارات دولتی در اجرای طرح های این چنینی به حداقل ممکن رسیده است، اولا ما در این طرح ها از مشارکت خود مردم استفاده می کنیم ثانیا، از کارهایی که مسئولیت آن ها با دولت است ما مجموعا ۱۴۵ پروژه را به صورت مشارکت دولت و بخش خصوصی اجرا کردیم . وعده می دهم روز شنبه هفته آینده طی مراسمی قراردادهای ۲۲ پروژه به ارزش تقریبی ۱۰۵۰میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی به امضاء خواهد رسید. ما در برنامه های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۵ متعهد شده بودیم که در حوزه آب فاضلاب ۲۳ قرار داد را به امضاء برسانیم و سپس کار را به بخش خصوصی واگذار کنیم .
انتهای متن/*
نظر شما