
وبلاگ آجرک الله یا صاحب الزمان نوشت :
تسلیت عرض میکنم

وبلاگ ارزشی مسافر کربلا نوشت:
بعد از حج خونین۶۶
آن سال بسیاری از زائران خانه خدا روی دستهایی آمدند که این شعار را سر میدادند: تبت یدا ابی لهب / بریده باد دست فهد. آن سال حدود ۵۰۰ زائر، اینگونه به موطن خود بازگشتند؛ سال ۱۳۶۶٫
امام خمینی به اسلام نگاهی دوباره انداخته بود و همین بود که اسلام ناب محمدی او جهان را تحت تاثیر قرار داده بود. همان اسلامی که بر محمد (ص) فرود آمده بود و زمان و سلایق حاکمان جور رنگ آن را دگرگون کرده بود.
عید قربان نخستین سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی برابر با ۳۰ آبان ۱۳۵۸ امام خمینی به حجاج پیامی داد و در آن حج را در عین عبادی بودن یک عمل سیاسی خواند. ایشان در این پیام به وضوح ابعاد سیاسی اسلام را مورد بررسی قرار داده و بر محتوای عمیق حج تاکید کردند. در بخشی از این پیام آمده است: «مسلمانان باید در حج به صرف صورت قناعت نکنند و از چنین کنگره عظیمی که امکان برپاییاش برای هیچ مقام و دولتی ممکن نیست، مگر اراده خدا، به نفع مسلمین استفاده شود».
– نامه یا گلایه
تظاهرات آرام مردمی که همزمان با برپایی حج در مرکز تجمع مسلمانان صورت میگرفت، دست بردن در لانه زنبور بود و واکنشهای متعدد علمای حجاز را به دنبال داشت تا آنکه در سال ۱۳۶۰، پادشاه عربستان سعودی، ملک خالد بن عبدالعزیز، به امام خمینی(ره) نامهای نوشت و نظر علمای حجاز مبنی بر فردی بودن حج را اعلام و برپا داشتن تظاهرات درحج را بدعت دانسته و مزاحمتی برای دیگر حاجیان.
امام خمینی (ره) هجدهم مهرماه همان سال در پاسخ به او چنین نوشت: «… این جانب تمام گرفتاریها و بدبختیهای مسلمین و دولتهای کشورهای اسلامی را در اختلاف و نفاق بین آنان میدانم. چرا باید دولتهای اسلامی با داشتن قریب یک میلیارد جمعیت و در دست داشتن ذخیرههای زیر زمینی، بویژه موجهای نفت که رگ حیات ابر قدرتهاست و برخورداری از تعلیمات حیاتبخش قرآن کریم و دستورات عبادی – سیاسی پیامبر اسلام – صلی الله علیه و آله و سلم – که مسلمانان را به اعتصام به «حبل الله» دعوت و از تفرقه و اختلاف تحذیر میفرماید و با داشتن ملاذ و ملجایی چون حرمین شریفین که در عهد رسول الله – صلوات الله علیه – مرکز عبادت و سیاست اسلامی بوده و پس از رحلت آن بزرگوار مدتها نیز چنین بوده است و طرح فتوحات و سیاسات از آن ۲ مرکز بزرگ سیاسی – عبادی ریخته میشده است، اکنون به واسطه کجفهمیها و غرضورزیها و تبلیغات وسیع ابرقدرتها کار را به آنجا بکشانند که دخالت در امور سیاسی و اجتماعی که مورد احتیاج مبرم و از اهم امور مسلمین است در حرمین شریفین جرم شناخته شود و پلیس سعودی در داخل مسجد الحرام و در جایی که به حکم خدا و به نص قرآن مجید برای همه کس حتی منحرفان محل امن است با چکمه و سلاح به مسلمانان حمله کرده و آنان را مضروب و دستگیر کنند و به زندان بفرستند. جرم این مسلمانان شعار بر ضدآمریکا و اسرائیل، این دشمنان خدا و رسول بوده است… اگر دولت حجاز از این فریضه عبادی – سیاسی که هر سال در مواقف کریمه حرمین شریفین با حضور میلیونی مسلمانان تشکیل میشود، استفاده سیاسی – اسلامی میکرد، احتیاج به آمریکا و هواپیماهای آواکس آن و دیگر ابرقدرتها نداشت و مشکلات مسلمانان حل میشد. اخیرا به این نکته تاکید میکنم که از مکتوب شما ظاهر میشود که گزارشهای دروغ و انحرافی به شما داده میشود.
چنانکه نوشتهاید شعارهای زائران ایرانی موجب نارضایتی و تنفر زائران بیتالله شده است. بهتر بود شما اشخاص امینی را مامور گزارشها کنید تا معلوم شود شعار ضداسرائیل و آمریکا موجب تنفر و نارضایتی زائران نشده، بلکه برخورد ماموران دولت سعودی و ضرب و هتک و به حبس کشیدن میهمانان خدای متعال به جرم شعار علیه اسرائیل و آمریکا، موجب تنفر و نارضایتی مسلمانان جهان و بویژه زائران بیتالله الحرام و حرم معظم رسولالله – صلیالله علیه و آله و سلم – شده است. از خداوند متعال خواستارم که مسلمانان را از خواب غفلت بیدار و عظمت اسلام را روز افزون فرماید و مسلمانان و بویژه دولتمردان را به آنچه صلاح اسلام و مسلمین است، هدایت فرماید…». شجاعت امام به خالد فهماند که از این راه طرفی نمیبندند و ایشان دست او را خواندهاند پس او که نگران حفظ قدرت خود بود، ترجیح داد از مسیر ابرقدرتها پایههای سلطنت خود را محکم نگه دارد.

و سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ..
نظر شما