به گزارش تهران نیوز ، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی
بهارستانه، ورودی شهر ها نشان دهنده وضعیت و شرایط هر شهری می باشد و اصولا ورودی شهر ها از داخل آن ها بهتر و زیباتر است چرا که نمای کلی و جذابیت شهر را نشان می دهد.

شهر صالحیه که از شهر های مهم شهرستان بهارستان است نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مطمئنا مسئولین این شهر تلاش می کنند که ورودی شهر خود را زیبا و خوب نشان بدهند تا شهروندان و مسافرانی که به این شهر می آیند راضی باشند اما صندلی های ورودی این شهر که در پیاده رو ها قرار دارند شرایط چندان مناسبی ندارند.

اگر سری به پیاده رو های شهر صالحیه بزنید خواهید دید که اکثر این صندلی ها تنها یک بدنه خالی می باشند و به نوعی تنها اسکلت صندلی ها در پیاده رو قرار داده شده است که منظره جالبی ندارند همچنین این صندلی ها در کنار بیابانی قرار دارند بوی خوشی از این بیابان به مشام عابران نمی رسد.

لازم به ذکر است که بعضی از آن تعداد از صندلی هایی که کامل هستند پایه هایشان از سنگ فرش پیاده رو ها کنده شده و سنگ فرش را شکسته اند که امنیت مناسبی برای نشستن ندارند و کمتر کسی پیدا می شود که تمایل به نشستن به روی این صندلی ها را داشته باشد.

علاوه بر موارد ذکر شده در بالا قسمت هایی از سنگ فرش پیاده رو های ورودی شهر صالحیه کاملا تخریب شده و یا علف های هرز و خار از بین آنها روییده است که باعث نارضایتی عابرین و شهروندان شهر صالحیه شده است.

ناگفته نماند باکس هایی که در آنها چراغ هایی برای روشنایی شهر تعبیه شده اند نیز مملو از زباله شده و چراغ های داخل آنها شکسته شده است که نه تنها دیگر فایده ای ندارند بلکه تنها قسمتی از پیاده رو ها را اشغال می کنند.

حال سئوال اینجاست که آیا این شرایط بهبود خواهد یافت یا نه؟
چرا بادی ورودی یکی از پر جمعیت ترین شهر های استان چنین وضعیتی داشته باشد؟
انتهای متن/*
نظر شما