
رئیس پلیس راه شهرستان فیروزکوه اظهار کرد: با توجه به آغاز بارندگی از روز قبل تاکنون در محور فیروزکوه هیچ تصادفی رخ نداد، وضعیت ترافیک روان است وحالت عادی دارد.
به گزارش تهران نیوز ، علی رضا زمانی امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری دیمه نیوز اظهار کرد: با توجه به آغاز بارندگی از روز قبل تاکنون در محور فیروزکوه هیچ تصادفی رخ نداد، اکنون وضعیت ترافیک روان است و حالت عادی دارد، عوامل پلیس راه و اداره راه و شهرسازی در جهت ایجاد و پوشش شرایط مطلوب راه ها و جاده های محور شهرستان در تلاش هستند.
وی هشدار داد: مسافران و کاربران راه ها برای تردد در جاده ها به ویژه در محور هایی مانند فیروزکوه که منطقه ای کوهستانی است، زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و در صورت نیازکه جاده ها دچار لغزندگی است از زنجیر چرخ برای خودروهای خود استفاده کنند، با باک پر و سوخت کافی تردد کنند.
وی خواستار شد: هم وطنان در زمان مسافرت و تردد در محورهای مختلف وضعیت وسایل گرمایشی، بخاری و برف پاک کن خودروهای خود را مورد بررسی قرار دهند، از پتو یا دیگر ملزومات گرمایی و جیره ای از غذایی های خشک در خودروهای خود نگه دارند.
رئیس پلیس راه شهرستان فیروزکوه بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی کابران خودروها تاکید کرد.
انتهای متن/*
نظر شما