نماینده مردم فیروزکوه، دماوند و رودهن در مجلس گفت:‌شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی وضعیت مناسبی ندارند که ما به دنبال این هستیم تا سرمایه‌گذارانی که واقعا علاقمند به اشتغال و کارآفرین هستند در شهرستان‌های ما جذب شوند و اشتغال ایجاد کنند.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری، به نقل از تارود؛ حمیدرضا مشهدی عباسی نماینده مردم فیروزکوه، دماوند و رودهن در مجلس گفت: شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی وضعیت مناسبی ندارند که ما به دنبال این هستیم تا سرمایه‌گذارانی که واقعا علاقمند به اشتغال و کارآفرین هستند در شهرستان‌های ما جذب شوند و اشتغال ایجاد کنند، بحث‌هایی هم در موضوعات فاینانسی مطرح بوده که امیدواریم حوزه انتخابیه ما هم در این زمینه سهمی داشته باشد و نتیجه‌ای از این بحث‌ها بگیریم.

نماینده مردم فیروزکوه، دماوند و رودهن در مجلس گلایه‌های بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه انتخابیه‌اش دارد و می‌گوید: ما پروژه‌هایی‌ بسیاری داریم که بعضا از زمان دولت هاشمی نیمه کاره مانده و یا کلنگ خورده و به‌‌ همان شکل باقی مانده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس وضعیت شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی را مناسبی نمی‌داند و معتقد است باید به دنبال این باشم تا سرمایه‌گذارانی که واقعا علاقمند به اشتغال و کارآفرین هستند در شهرستان‌های ما جذب شوند و اشتغال ایجاد کنند.

در ادامه  گفتگویی با حمیدرضا مشهدی عباسی نماینده مردم فیروزکوه، دماوند و رودهن در مجلس  را می‌خوانید.

-طی چند روز اخیر حوزه انتخابیه شما میزبان کدام ‌یک از مسئولان کشور بود؟

طی چند روز اخیر طبق درخواست فرمانداری معاون امور عمرانی استانداری آقایان کریمی، و چاوشی برای کمک به ساخت صحن حضرت زهرا‌ (س) در نجف اشرف به حوزه انتخابیه آمدند و جلساتی داشتیم و در شورای اداری بحث‌های صورت گرفت که روسای ادارات اهداف کلی دولت را مدنظر داشته باشند.

همچنین آقایان واحدی و کریمی برای افتتاح یکی از لاین‌های جاده قدیم آبسرد حضور پیدا کردند که با هزینه شهرداری صورت پذیرفته است و ما مخالف این موضوع بوده و هستیم و از دولت درخواست داریم که این هزینه‌ای که در زمان استاندار قبل به شهرداری آبسرد تحمیل شد و لاین دوم تعریض جاده آبسرد صورت پذیرفته است با بودجه وزارت راه پیگیری شود. چراکه هزینه‌ای که باید خرج عمران و آبادانی شهر آبسرد می‌شد، هزینه راهی شد که آن راه را باید وزارت راه تعریض و استاندارد می‌کرد اما در بحث استانداردسازی هزینه‌ای به شهرداری آبسرد تحمیل شد.

موضوع دیگر تونل امامزاده هاشم است که در دشت مشاء ورود پیدا می‌کند و مسیر خروجی تونل در مشاء بسیار نامناسب است که قرار شد میدانی زده و استاندارد شود تا هم به سمت آبعلی وضعیت مناسب‌تری پیدا کند و هم به سمت مشاء، دماوند و گیلاوند.

-آیا پروژه‌ای در حوزه انتخابیه وجود دارد که به دلیل کمبود اعتبار دچار توقف شده باشد؟

ما پروژه‌هایی‌ بسیاری داریم که بعضا از زمان دولت هاشمی و دولت خاتمی نیمه کاره مانده و یا کلنگ خورده و به‌‌ همان شکل باقی مانده است.

در بحث سالن‌های ورزشی پروژه‌هایی داریم که با کمبود اعتبار مواجه‌اند، مسیرها‌یی که باید استانداردسازی شود و مشکل اعتباری دارند، پروژه‌هایی در خصوص اشتغال و حل مشکلات بیکاری در حوزه انتخابیه داریم که تعدادی از این پروژه‌ها انجام شده و تعدادی در حال انجام است که البته وقفه‌هایی در افتتاح بعضی از این پروژه‌ها افتاده است که به علت نبودن بودجه کافی است.

همچنین سد نمرود که چند سالی از طراحی و پیگیری آن گذشته است و مدیران در تلاش هستند تا سریع‌تر مشکلات این سد را حل کنند البته حساسترین مساله در خصوص این سد جانمایی مردم روستای سلوقون است یعنی از منقطه‌ای که ساکن هستند به منطقه دیگری جابه‌جا شوند که این مساله قدری وقت‌گیر شده است که امیدواریم مدیران تلاش کنند تا سریع‌تر این مساله برطرف شود.

-کدام پروژه از نظر زمانی زود‌تر از سایر پروژه‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید؟

خیلی نمی‌شود پیش‌بینی کرد که کدام پروژه از نظر زمانی زود‌تر از سایر پروژ‌ه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد چرا که برمی‌گردد به مدیران و پیمانکارانی که پروژه‌ها را مدیریت کنند و همچنین اوضاع و احوال بودجه پروژه مورد نظر.

-رابطه شما به عنوان نماینده مردم با مسئولان محلی چگونه است؟ آیا تعامل لازم وجود دارد؟

بله تعامل لازم وجود دارد؛ به هر حال بحث‌ ما تعامل و وحدت است، زمانی که بین مسئولان و مدیران وحدت باشد کارهای مردم بهتر رفع و فتق می‌شود. هر چه مدیران انرژی خود را برای حذف یکدیگر، کم‌کاری و مسائلی از این دست بگذارند به ضرر مردم و در ‌‌نهایت جمهوری اسلامی است لذا باید تعامل برقرار باشد و قطعا ما از مدیرانی که زحمت می‌کشند، حمایت می‌کنیم. البته تعامل به این معنی نیست که ضعف‌ها را نبینیم و نگوییم بلکه تعامل به این معنی است که همکاری وجود داشته باشد و مدیری که تلاش می‌کند، پیگیر کار مردم است، در مجامع عمومی حاضر می‌شود، در نماز جمعه حضور می‌یابد و حرف‌های مردم را می‌شنود کمک و حمایتش ‌کنیم و در مقابل مدیری که ممکن است ساکن نباشد، دیر بیاید و زود برود و توقعات به حق مردم را برآورده نکند مورد حمایت قرار نمی‌گیرد و در نتیجه تعامل لازم هم وجود ندارد، ولی خوشبختانه اغلب نیروهای شهرستان‌های ما زحمت می‌کشند و ما با اکثر آنها تعاملات خوبی داریم که ان‌شاءالله به کمک همه بزرگواران، فرماندار محترم، امام جمعه محترم و مدیران عزیز بتوانیم قدم مثبتی را در طی مدت مسئولیتمان برای مردم عزیز برداریم.

-وضعیت حوزه انتخابیه شما از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی در پروژه‌های اشتغال‌زا چگونه است؟

شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی وضعیت مناسبی ندارند که ما به دنبال این هستیم تا سرمایه‌گذارانی که واقعا علاقمند به اشتغال و کارآفرین هستند در شهرستان‌های ما جذب شوند و اشتغال ایجاد کنند، بحث‌هایی هم در موضوعات فاینانسی مطرح بوده که امیدواریم حوزه انتخابیه ما هم در این زمینه سهمی داشته باشد و نتیجه‌ای از این بحث‌ها بگیریم.

-چه موانعی سر راه جذب سرمایه‌گذار وجود دارد؟

امروزه ما در بحث سرمایه‌گذاری خیلی مانعی نداریم، به نظر می‌آید تنها مانع سرمایه‌گذاری بیشتر کارهای بوروکراسی اداری است که باید سهل‌تر شود. در حال حاضر ما سرمایه‌گذارهایی داریم که در دوبی و کانادا سرمایه‌گذاری کردند در صورتی که می‌توانند اینجا باشند و هرکدام با سرمایه‌هایشان تعداد قابل توجهی اشتغال ایجاد کنند و ما شاهد برطرف شدن معضل اشتغال در منطقه باشیم.

البته هستند اشخاصی که ادعا می‌کنند سرمایه‌گذار هستند ولی می‌خواهند تمام سرمایه‌شان را وام بگیرند، این‌که سرمایه‌گذاری نمی‌شود ولی چنانچه شخصی سرمایه‌گذار واقعی باشد، ما قول می‌دهیم در بحث زمین و طراحی‌هایی که دارد کمکش کنیم تا با مدیران هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند و کار را دنبال کنند.

-وضعیت حوزه انتخابیه شما از نظر مبلمان شهری چگونه است؟

ما در شهرستان‌های حوزه انتخابیه مبلمان شهری استانداردی نداریم البته این طور نیست که اصلا نباشد هست ولی این‌که استاندارد و قابل پذیرش باشد نیست که ان‌شاءالله شورای جدید با تیپ جوانی که هستند این مساله را به عنوان یکی از پروژه‌های کاریشان در دستور کار قرار دهند تا در مناطق شهری از لحاظ مبلمان شهری وضعیت استانداردی داشته باشیم.

انتهای پیام/م

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =