مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی شهرستان های استان تهران از برپایی پایگاه سنجش دانش آموزان در مدرسه استثنایی فیروزکوه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری آفتاب ری،‌ به نقل از دیمه نیوز؛ آموزشگاه استثنایی ابرار و امید شهرستان فیروزکوه که در سال ۱۳۸۰ و با اهدای زمینی از سوی “عیسی عمران” از خیّران فیروزکوهی افتتاح شده است، هم اینک دارای ۱۸ دانش آموز دختر و پسر و چهار مربی است که از مشکلاتی نظیر نبود کارشناس گفتار درمان و شنوایی سنج، مجهز نبودن اتاق بازی و کارگاه آموزشی و مجهز نبودن سالن اجتماعات رنج می برد.

“مهناز یاری” مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی شهرستان های استان تهران که برای بازدید از آموزشگاه استثنایی “ابرار و امید” فیروزکوه به این شهر سفر کرده بود، در گفت وگو با خبرنگار دیمه نیوز گفت: یاری تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده و هماهنگی های به عمل آمده، در سال آینده تحصیلی این آموزشگاه به پایگاه سنجش دانش آموزان تبدیل می شود تا اولیاء و والدین دانش آموزان از نزدیک با شرایط و امکانات آموزشگاه آشنا شوند.

وی خاطرنشان کرد: قطعاً با انجام این مهم تغییر نگرش و باورها در بسیاری از والدین نسبت به کودکان استثنایی و آموزشگاه هایی از این دست ایجاد خواهد شد و حاضر می شوند فرزندان استثنایی خود را در این مدارس ثبت نام کنند.

یاری وضعیت دانش آموزان استثنایی آموزشگاه ابرار و امید فیروزکوه که از کم توانی ذهنی یا ناشنوایی رنج می برند را مطلوب توصیف کرد و گفت: بحمدالله فضای آموزشگاه از نظر امکانات مشکل خاصی ندارد، اما از محل اعتبارات داخلی اداره کل یک اتاق بازی برای دانش آموزان ایجاد می شود.

وی در ادامه با بیان اینکه معلولیت نه مشکل فردی بلکه اجتماعی است، افزود: همه مردم باید در کنار دولت در کمک به معلولان احساس مسؤولیت کنند.

این مقام مسؤول گفت: باید هدف آحاد مردم و دولتمردان این باشد که هر فرد معلولی بدون توجه به مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می کند، بتواند در نزدیکترین مکان محل سکونت خود تحصیل کرده و استعدادهای وجودی اش شکوفا شود.

یاری خاطرنشان کرد: هم اینک حدود سه هزار و ۸۰۰ دانش آموز استثنایی در ۴۹ مرکز شامل ۴۰ مدرسه و ۹ مرکز اختلال یادگیری در سطح شهرستان های استان تهران به تحصیل علم مشغولند.

وی اظهارکرد: آموزش های این مدارس در مقاطع کودکستان، پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه اول و دوم ارائه می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی شهرستان های استان اضافه کرد: علاوه بر آن ۶۰۰ دانش آموز که از مشکلات کمتر و خفیف تری رنج می برند نیز در کنار تحصیل در مدارس عادی، از چهار ساعت تدریس معلمان تلفیقی در هفته بهره مند می شوند.

وی در خاتمه از زحمات و تلاش های مجدانه مربیان و مدیر این مجموعه آموزشی در زمینه تعلیم و تربیت دانش آموزان استثنایی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/م

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =