جوانانی که کمتر تاریخ می‌خوانند هرگز ندانستند چرا حسن روحانی در انتخابات سال 92 کلید را نماد اعتدال قرار داد، اما آنان که کمی ذهنشان با تاریخ بود، زمانی که کلید را در بالای سر یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری مشاهده کردند، گرد و غبار را از صندوقچه خاطراتشان کنار زدند و کیک مک فارلین را به یاد آوردند. کیکی که بر روی آن علامت کلید به نشان باز کننده قفل روابط ایران و آمریکا نقش بسته بود.

به گزارش سرویس سیاسی آفتاب ری؛ جوانانی که کمتر تاریخ می‌خوانند هرگز ندانستند چرا حسن روحانی در انتخابات سال 92 کلید را نماد اعتدال قرار داد، اما آنان که کمی ذهنشان با تاریخ بود، زمانی که کلید را در بالای سر یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری مشاهده کردند، گرد و غبار را از صندوقچه خاطراتشان کنار زدند و کیک مک فارلین را به یاد آوردند. کیکی که بر روی آن علامت کلید به نشان باز کننده قفل روابط ایران و آمریکا نقش بسته بود.

[caption id="attachment_86242" align="aligncenter" width="448"]کیک مک فارلین کیک مک فارلین[/caption]

در آن موقع، حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران هر چند حضوری در مک فارلین نداشت، اما هدایایی را تحویل گرفت که برخی از چیزهایی که برای ایران فرستاده بودند تقلبی بود که از جمله آن چند عدد از موشک های هاک که آمریکا به ایران تحویل داد، زیر هواپیماهای ما منفجر شده بود.

حسن روحانی بعدها این کلید را در انتخابات سال 92 با حمایت هاشمی و ایثار عارف به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان دوباره رو کرد و با اختلاف چند صد هزارتایی رئیس جمهور ایران شد. کلیدی که آن را نماد اعتدال نامید تا امید را در جامعه بالا ببرد. حسن روحانی با شعار امید و اعتدال 17 امین سال استمرار تفکرات دولت سازندگی و اصلاح‌طلبی را شروع کرد تا قفل‌های ایجاد شده در دولت قبل را باز کند.

بخشنامه

در 18 امین سال استمرار تفکرات سازندگی و اصلاح‌طلبی، حراست مجموعه‌ای که سکانداری آن به دست چهره‌ای بسیار نزدیک به هاشمی است، بخشنامه‌ای خلاف بخشنامه دوست قدیمی خود، میرحسین موسوی، که در آن سال‌ها معاونت اجرایی وی بوده است صادر می‌کند؛ بخشنامه‌ای که بر خلاف آن روزها که تنها چهار رنگ مانتو مشکی و سرمه‌ای و قهوه‌ای و طوسی و حتی اختیار رنگ جوراب ناموس مردم را نیز از وی سلب نموده بودند را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌کنند تا حتی مردان هم مجبور به استفاده از پیراهن‌های آستین بلند گشاد نمایند. شاید نکته دردمندانه این بخشنامه لزوم استفاده از مانتوهای ضخیم باشد که امروز گرمای تابستان و اذیت شدن بانوان ایرانی یکی از دلایل نفی حجاب توسط این گروه است.

امروز در 18 امین سال استمرار تفکرات سازندگی و اصولگرایی در حالی اصلاح طلبان و منابع خبری آن‌ها معترض به کارت زرد به وزیر کشور شدند، فراموش كرده‌اند كه در سال‌های 64 و 65 وزارت كشور موتورسوارها را سازماندهي مي‌كرد تا در همين خيابان وليعصر موي دختران و موي پسران را قيچي و لباس‌ها و كفش‌ها را پاره مي‌كردند و آيا فراموش كرده‌اند كه كراوات‌ها را قيچي مي‌كردند و آيا يادشان رفته است، مردم را كتك مي‌زدند و آيا يادشان رفته است كه كراوات يك ديپلمات خارجي را از وسط قيچي مي‌كردند و او متعجب مي‌ماند كه چه خبر است و بدتر از این‌که یادشان رفته‌است که وزارت کشور نخست‌وزیری که امروز دم از رفع حصر آن می‌زنند این کارها را می‌کرد و امروز با سوء استفاده از کم بودن مطالعات تاریخی جوانان، از زیر بار اعمال افراطی خویش در آن سال‌ها شانه خالی می‌کنند.

روشنفکران امروز و افراطیون دیروز هر چند خود افراط‌گری‌های خود را در خصوص رعایت حجاب و عفاف در جامعه فراموش نکرده‌اند و خود اعتراف می‌کنند که تجربه نشان داده برخوردهای خشونت‌آمیز در این موارد اثرگذاری کمتری دارد و این تجربه یعنی برخوردهای فیزیکی و حراستی ناموفق بوده است، اما گویا فراموش کرده‌اند که برخورد فیزیکی با حجاب را خودشان آغاز کرده بودند و امروز ماهرانه با سوء استفاده از حس پاک جوانان این مرز و بوم که شاید موتور سواران قیچی به دست وزارت کشور را بسیجی می‌دانستند و به مقتضای سن خویش هرگز بخشنامه نخست وزیری که معاونت اجرایی آن بر دست همین روشنفکران بوده‌است، سعی بر القای این مطلب دارند که آنان که بگیر و ببند می‌کردند ما نبودیم! آنان همان کسانی بودند که امروز باید به آن‌ها بگویید جریان شارلاتانیسم!

در شرایطی که همه دنیا برای انحطاط یک دختر و پسر جوان برنامه‌ریزی کرده اند و در همه جا القاء تفکر غربی را در دستور کار قرار داده‌اند، شاید کمی صحبت از حقوق شهروندی و آزادی و ژست با کلاس گرفتن به مزاج برخی از دختران جوان ما خوش آید، اما فراموش کرده‌اند که خود غربی‌ها هم در باب حقوق شهروندی بر این موضوع قائل هستند که موضوع حقوق شهروندی، روابط مردم شهر، حقوق و تکالیف آنان در برابر یکدیگر و اصول و هدف‌ها و وظایف و روش انجام آن است و پوشش یک دختر در محیط دانشگاهی بر دیگران همکلاسان نیز تاثیر دارد، موضوعی که حتی غربی‌ها نیز به آن اعتراف دارند و در خصوص لباس‌های مجاز برای استفاده در مدارس و دانشگاه‌ها قوانین سختگیرانه‌ای دارند و حتی پیشقدم جدایی کلاس‌های مختلط خویش نیز شده‌اند.

در حالی جریان به اصطلاح روشنفکری حاکم بر کشور که همان افراطیون دیروز بوده‌اند، تز قرار دادن پرده بین کلاس‌های درس را مطرح می‌کردند و رهبر معظم انقلاب در آن روز مانع این موضوع شد که امروز حتی به اسم لزوم رسیدگی به وظایف اصلی توسط مسئولین و بدون ارائه دادن هیچ راهکار فرهنگی، حتی قوانینی که غربی‌ها با علم سکولار خود در خصوص تاثیر وضعیت پوشش جنس مخالف در کلاس‌های درس و کاهش یادگیری و به موجب آن جداسازی برخی از کلاس های مدارس و دانشگاه‌ها و قوانین سخت پوششی در مدارس و دانشگاه‌ها در ایالت متحده آمریکا و یکی از بدحجاب‌ترین کشور اروپا یعنی فرانسه را هم قبول ندارند و راه محبوبیت خود را تنها از کلمه آزادی یافته‌اند.

اما آیا روزی که برادران وزیر، مسئولیت اجراء بخشنامه زیر را بر عهده داشتند و بازرسانی برای نظارت بر روند اجراء این بخشنامه‌ به دستگاه‌های اجرائی فرستاده می‌شدند، زمان آن نبود که به فکر کار فرهنگی و ریشه‌ای در این خصوص باشند و  آیا عمل خود این دوستان در آن روزگار افراط گرایانه تر بوده است یا تذکری در این روزگار؟ آیا این عمل درستی است که دانشگاه آزاد و مسئولینی در جمهوری اسلامی ایران که به اسم دین به حقوق و مزایای آنچنانی و جایگاه در این مملکت رسیده‌اند، موضعی بگیرند که خودشان کاملا آگاهند که صلاح دختر و پسر مسلمان مملکت ما در آن نیست؟ آیا این موضوع را جز این می‌توان تعبیر نمود که تفکرات این مسئولین بر این است که کار به کار دختر و پسر دانشجو نداشته باشیم تا آن‌ها هم خوششان بیاید و کار به کار ما نداشته باشند تا صندلی‌هایمان قرص شود؟

 بخشنامه

متن کامل این بخشنامه را در ادامه می خوانید:

بسمه تعالی در جلسات هماهنگی پیگیری رعایت حجاب اسلامی مرکب از نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه ها و سازمان های دولتی که در نخست وزیری تشکیل گردیده است، فرم پوشش به شرح زیر به تصویب رسیده است و جهت رعایت به کلیه همکاران ابلاغ می شود: پوشش کامل اسلامی جهت استفاده خواهران کارمند به‌شرح ذیل می باشد (مانند تصویر)

الف ـ مانتو و شلوار مدل ساده، گشاد و بلند از پارچه ضخیم و از یکرنگ.

ب ـ مانتو شلوار مورد استفاده از رنگ های سنگین انتخاب گردد. رنگ های سرمه ای، قهوه ای، طوسی، و مشکی ارجح است.

ج ـ از مقنعه جلوبسته و مدل ساده و یکرنگ و بدون هرگونه تزیین، در رنگ های که جلب توجه نکند و تقلیدی از فرهنگ غرب نباشد استفاده شود.

دـ کفش از مدل ساده با پاشنه معمولی مناسب جهت محل کار با رنگ های مناسب.

ه- جوراب به رنگ های سنگین.

وـ عدم استفاده از زیورآلاتی که در شأن خانم های کارمند نیست و نیز عدم استفاده از هرگونه لوازم آرایش.

*******

پوشش برادران کارمند نیز ساده و معمولی و آستین بلند و آزاد باشد، به‌طوری که تقلید از فرهنگ غرب نبوده و در شأن آقایان کارمند باشد.

انتقاد موسوی به طرح امنیت اجتماعی با توجه به سوابق اجرایی وی در حالی صورت می گیرد که زنان و جوانان همواره به عنوان بخش عظیمی از جمعیت رأی دهنده در ایران در همه انتخابات ها هدف اصلی طرح های مخلف عوام فریبانه بوده اند.

برای مشاهده بخشنامه انگلیسی رئیس حراست دانشگاه آزاد برای اشاعه بی حجابی در دانشگاه ها به اینجا مراجعه نمایید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =