معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری اسلامشهر گفت: با توجه به ظرفیت ها و توانایی های شهرستان در زمینه پژوهش و فناوری،کمبود زیرساخت های لازم و امکانات حمایتی معضل پژوهشگران اسلامشهری به شمار می رود.
به گزارش سرویس اجتماعی آفتاب ری، به نقل از مبصر؛ محمود صوفی در اولین جلسه هماهنگی هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: با توجه به نامگذاری 25 آذرماه روز پژوهش و فناوری ، یکی از راههای مهم رسیدن به توسعه پایدار و درون زا همانا اتکاء به پژوهش و فناوری وعلم ودانش است.
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ها و توانایی های شهرستان در زمینه پژوهش و فناوری،کمبود زیرساخت های لازم و امکانات حمایتی معضل پژوهشگران اسلامشهری به شمار می رود.
صوفی در ادامه خواستار ایجاد ساختار دائمی پژوهش و فناوری و مایت از پژوهشگران شهرستان شد و عنوان کرد: باید دستگاه های دخیل و دانشگاه های شهرستان جهت تحقق اهداف و برنامه ریزی های هفته پژوهش و فناوری با یکدیگر هماهنگ شوند.
در ادامه این نشست شیری،معاون پژوهشی اداره کل آموزش و پژوهش استانداری تهران با ذکر اهمیت و جایگاه پژوهش و فناوری در دنیای امروز و ضرورت برنامه ریزی جهت حمایت از نخبگان و پژوهشگران گفت: از اعضای ستادهای شهرستانی می خواهیم با راه اندازی و فعالیت ستاد ها نسبت به شناسایی پژوهشگران و طرح های پژوهشی برتر شهرستانی و تقدیر وحمایت از آنها و معرفی برترین آنان بمنظور شرکت دربرنامه های هفته پژوهش و فناوری استان اقدام نمایند.
درادامه فضلی رئیس گروه پژوهش استانداری تهران نیز توضیحاتی را پیرامون چگونگی ایجاد ستادهای شهرستانی هفته پژوهش و فناوری وکمیته های زیرمجموعه و ضوابط و آیین نامه اجرایی انتخاب طرح برتر و پژوهشگر برتر شهرستانی را به اعضای حاضر در جلسه ارائه کرد.
انتهای پیام/م
نظر شما