به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، پس از رأی عدماعتماد مجلس به محمدعلی نجفی گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، علیاصغر فانی با حکم رئیس جمهور به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد.
براساس این گزارش، علی اصغر فانی متولد ۱۳۳۳ و دانشآموخته دوره دکترای مدیریت دولتی بوده است.وی هماکنون عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس است.
فانی،مدیرکلی چندین دوره آموزش متوسطه آموزش و پرورش در دوره وزارت حسین مظفر و کاظم اکرمی و همچنین مدیریت مناطق و مدیرکلی آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد.
وی در دولت نهم و قبل از روی کار آمدن فرشیدی، 70 روز سرپرست وزارت آموزش و پرورش بوده است.
بنابراین گزارش، سرپرست فعلی وزارت آموزش و پرورش ، معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۶ در تاریخ اول فروردین ۵۹، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۶ از تاریخ اول فروردین ۶۰، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در سال ۱۳۶۴، معاون آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سالهای ۶۴ تا ۶۸، معاون و قائم مقام دانشگاه علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس در سالهای ۶۸ تا ۷۲، معاون فرهنگی بنیاد شهید در سالهای ۷۲ تا ۷۶، معاون برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در سالهای ۷۶ تا ۷۷، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در سالهای ۷۷ تا ۷۸، معاون آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سالهای ۷۷ تا ۸۰، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در سالهای ۸۰ تا ۸۴، سرپرست وزارت آموزش و پرورش از ۸ شهریور ۸۴ تا ۱۸ آبان ۸۴، سرپرست دبیرخانه شورای تعلیم و تربیت و استادیار دانشگاه تربیت مدرس بوده است.
فانی دارای جوایزی مانند مدیر برگزیده ملی هشتمین جشنواره خوارزمی و مدیر عالی نمونه سومین جشنواره شهید رجایی است.
او همچنین یک فعال اصلاح طلب ورئیس ستاد فرهنگیان میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) بوده است ؛ریاست کمیسیون فرهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ازدیگر سوابق کاری علی اصغر فانی است.
انتهای پیام/
نظر شما