

دبیر منطقه ای کانون پیشگیری از دیابت گفت: فرهنگ سازی جهت انتخاب شیوه زندگی سالم احتیاج به آموزش و توانمندسازی همه شهروندان از نوجوان تا سالمند و تشویق انان را در کنترل از بیماری ها را می طلبد.
به گزارش سرویس اجتماعی تهران نیوز، به نقل از سپید و پوش:به مناسبت هفته ی سلامت که بر اساس سازمانی جهانی بهداشت WHO به نام ایمنی غذا از مزرعه تا سلامت نام گذاری شده است نمایشگاهی تحت این عنوان در فرهنگسرای ولاء در شهرداری منطقه ۲۰ شهر ری برگزار شده است و این نمایشگاه تا ۷ اردیبهشت ماه دایر است.
نمایشگاه سلامت دارای غرفه های سلامت از جمله غرفه ی شنواسنجی،خیریه ی سلامت،وپزشکان مامایی و زنان، پزشک عمومی، روانشناس،دندان پزشکی و…در مدت ۷ روز به مداوای بیمارانی که دارای دفترچه بیمه هستند می پردازند.
دکترمهرحردیان کارشناس مامایی در گفتگوی اختصاصی به خبرنگار سپید پوش می گوید: به مناسبت هفته سلامت یک غرفه شهرداری در اختیار ما گذاشته است که بتوانیم بیماران را رایگان ویزیت کنیم و همچنین اگر احتیاج داشتند نامه برای معرفی به بیمارستان ها با توجه به دفترچه ی بیمه که در اختیار دارند ارجاع دهیم.
وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه در این غرفه به جز تخت امکانات زیادی در دست نداریم بیشتر در حد مشاوره برای تغذیه مادران باردار ، مادرانی که می خواهند باردار شوند، تست های غربالگری در دوران بارداری و…در غرفه سلامت بررسی می شود.
همچنین معاینات پاپ اسمیر، معاینات سینه برای جلوگیری از سرطان ها، نیز در این غرفه انجام می شود.
پروین قندالی دبیر منطقه ای کانون غرفه ی پیشگیری از چاقی پاسخ به خبرنگار که مبنی بر تشکیل این غرفه و اهداف آن است گفت: اضافه وزن و چاقی تعیین کننده در بسیاری از مرگ های قابل پیشگیری بوده و موجب افزایش خطرابتلا،به فشار خون کلسترول بالا، دیابت نوع دوم، بیماری کبدی، سکته قلبی،نفرس،واریس و …می شود.
وی از اهداف تشکیل این غرفه آموزش همگانی، اطلاح رسانی و افزایش آگاهی جامعه در خصوص چاقی و عوارض آن دانست.
قندالی با توجه به تامین حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان تهرانی و پیشگیری از چاقی و اضافه وزن ، راه اندازی باشگاه های چاقی را در سطح مناطق ۲۲ گانه تهران اعلام کرد.
محسن جودکی دبیرکانون خادمین سلامت مساجد هدف از تشکیل غرفه ی خود در هفته سلامت فرهنگ سازی عمومی و جلب مشارکت شهروندان جهت پاکیزگی مساجد نام برد.
زینب فرخی دبیر منطقه ای کانون پیشگیری از دیابت با اعلام اینکه بیماری دیابت در جهان رو به افزایش است به خبرنگار سپید پوش گفت: آمار ابتلا به دیابت در کشور حدود ۷۰ درصد برآورده شده است که این مساله نشان می دهد بیش از نیمی از افراد مبتلا از بیماری خود مطلع نیستند، لذا اموزش و توانمد سازی شهروندان شهروندان جهت از پیشگیری از دیابت در دستور کا، خانه های سلامت قرار گرفته است.
وی یکی از داروهای موثر پیشگیری از بیماریها از دیابت فرهنگسازی جهت انتخاب شیوه زندگی سالم نام برد که آموزش و توانمندسازی همه شهروندان از نوجوان تا سالمند و تشویق انان را در کنترل از دیابت می طلبد. بر این باوریم که بدون همکاری و مشارکت جمعی هیچ یک از طرح های پیشگیرانه محقق نخواهد شد.
فرزانه شوقی دبیر کانون معلولان در غرفه سلامت فرهنگسرای ولا به خبرنگار ما گفت: افرادی که دارای معلولیت هستند نیز به عنوان شهروندان شهر محسوب می شوند. این کانون فعالیت خود را در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه معلولان و نیز همکاری جهت رفع مسایل و مشکلات معلولان در جامعه است.
راه اندازی این کانون ها با همکاری اداره کل سلامت شهرداری تهران در هر یک از محلات شهر تهران در دستور کار قرارگرفته است.
انتهای پیام/م

نظر شما