به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، حجتالاسلام امیری امام جمعه قیامدشت در خطبههای نماز دشمن شکن جمعه بیان داشت: امام رضا از پدرش، آن حضرت از اجدادشان، تا پیغمبر اکرم صلیالله علیه و آله وسلم، پیغمبر از جبرئیل و ایشان از خدای متعال نقل میکنند سند حدیث دیگر از این محکمتر نمیشود که ولایت علی ابن ابی طالب سنگر امن خداست و هرکس وارد این سنگر و قلعه شود از عذاب الهی در امان است. البته ولایت شخص امام رضا علیهالسلام خصوصیتی نداشته و مقصود، ولایت همه ائمه اثنی عشر(علیهم السلام) بوده است که اوّل آن، ولایت علی علیه السلام است.
خطیب جمعه قیامدشت اظهار داشت: توحید یعنی توحید در خالقیت و ربوبیت تکوینی و تشریعی، میدانیم که خیلیها قائل به خالقیّت بودند حتّی بت پرستان مکّه هم خالقیّت الله را قبول داشتند.
وی افزود: آنها در عین اینکه بتها را میپرستیدند، میگفتند: غیر از اینکه خدا، عالم را آفریده است، اداره عالم، اختیار انسان و ... به دست اوست؛ کسی بر اراده او حکومت نمیکند، چیزی بی اراده او تحقق پیدا نمیکندو صاحب اختیار عالم اوست.
حجت الاسلام والمسلمین امیری ادامه داد: ابلیس هم قائل به خالقیّت خدا و هم قائل به ربوبیّت خدا بود. شیطان گفت: «... مرا از آتش آفرید ، و آن را از خشت آفرید ...»، پس خالقیت خدا را قبول داشت و گفت: «... به روز فرستاده شدن نگاه میکنم» پس قبول داشت که مدیریّت عالم به دست خداست. اشکال او در اینجا بود که قبول نداشت که هر چه خدا میگوید، باید اطاعت کرد. گفت: «دستوراتی را قبول میکنم که بفهمم و عقلم برسد! امّا تو میگویی: بر کسی که از من پستتر است، سجده کن.
امام جمعه قیامدشت تصریح کرد: احکامی که پیغمبر اکرم و ائمه اطهار علیهمالسلام به صورت تشریعی به ما دستور میدهند، از آن جهت که به إذن الله است، اطاعت آن بر ما واجب است.
حجت الاسلام امیری بیان داشت: خدا یکی است، یعنی یگانه خالق است. یگانه رب تکوینی و رب العالمین است، یگانه رب تشریعی است یعنی اختیار قانونگذاری با اوست و ولایت از شئون ربوبیت تشریعی است.
وی افزود: این سه مرتبه و سه وجه یک حقیقتاند، توحید یعنی هر سه مرحله و موحّد یعنی کسی که هر سه را قبول دارد. اگر یکی را قبول نکرد، یعنی اصلاً توحید را قبول ندارد. اگر کسی بگوید: «من همه اسلام را قبول دارم و فقط نماز را قبول ندارم»، این شخص مؤمن است یا کافر؟
خطیب جمعه قیامدشت مطرح کرد: بزرگان علم اخلاق برای شجاعت سه مرتبه قائل هستند. مرتبه اوّل شجاعت، نترسیدن از دیگران به خصوص از افراد زورگو و قدرتمند است.
وی افزود: مرتبه دوّم شجاعت، تسلّط بر هوی و هوس است. امّا بالاتر از اینها، معنای سوّم است که انسان در جزر و مدّ روزگار خودش را نبازد و در رویارویی با حوادث بزرگ زندگی صبر داشته باشد و حضرت زینب(س) از هر سه مرتبه شجاعت در حدّ اعلا برخوردار بودند.
حجت الاسلام والمسلمین امیری با اشاره به دیدار رهبری با مجلس خبرگان بیان داشت: رهبر انقلاب دردیدار با مجلس خبرگان فرمودند در مجلس قانونی را تصویب کردند، شنیدم بین دولت و مجلس یعنی بین آن کاری که دولت کرده و آن برداشتی که مجلس دارد، یک اختلاف نظری وجود دارد که این اختلاف نظر را باید حل کنند و نبایستی این اختلافات را به حال خود رها کنند و نشان دهند دوصدایی وجود دارد.
خطیب جمعه قیامدشت در تکمیل فرمودههای مقام معظم رهبری ادامه داد: اما سه کشور اروپایی و آمریکا حرفهایی که میزنند، ادبیّات از موضع بالا حرف زدن و طلبکارانه است، آن کسی که باید مورد عتاب و خطاب قرار بگیرد آنها هستند.
وی افزود: جمهوری اسلامی تا مدت طولانیای به همه آنچه تعهّد کرد عمل میکند، آن یکی که خارج شد دیگران هم با او همراهی کردند، قرآن میگوید تو هم رها کن؛ حالا دولت محترم ما رها نکردند، بلکه به تدریج یک مقداری از تعهّدات را عمل نکردند.
حجتالاسلام امیری در پایان خاطرنشان کرد: آن وقت اینها به روی خود نمیآورند و مرتّب همینطور راجع به مسائل ایران با ادبیّاتی مستکبرانه حرف میزنند.
انتهای پیام/*
نظر شما