کد خبر 712664
۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
نکات طلایی تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه

ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی، واقعا ساده، خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است. بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید.

به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی، واقعا ساده، خانوادگی و در عین حال کم خرج و از لحاظ تهیه مواد اولیه و طرز تهیه آسان است. بهتر است آن را به همراه سالاد با سبزیجات تازه سرو نمایید.

یک غذای خانوادگیِ خوشمزه و کم‌خرج!

مواد لازم:

  • ماکارونی منحنی کوچک البو، خشک: ۲۲۵ گرم

  • پنیر چدار، رنده شده: ۱۷۵ گرم

  • پنیر پارمزان تازه، رنده شده: ۱۰۰ گرم

  • خرده نان سفید: ۴ قاشق غذاخوری

  • ریحان بازل خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

  • کره یا مارگارین: یک قاشق غذاخوری و مقداری اضافه برای چرب نمودن

یک غذای خانوادگیِ خوشمزه و کم‌خرج!

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی:

  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

  • پیاز شالوت، ریز خرد شده: ۱ عدد

  • سیر، کوبیده شده: ۲ حبه

  • گوجه فرنگی کنسروی، خرد شده: ۵۰۰ گرم

  • نمک: به میزان لازم

  • فلفل: به میزان لازم

یک غذای خانوادگیِ خوشمزه و کم‌خرج!

طرز تهیه:

۱. برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن را در قابلمه‌ای چدنی حرارت دهید. پیاز شالوت و سیر را به آن اضافه نموده و مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی‌ها و ریحان بازل را درون قابلمه ریخته و برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

۲. در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده، ماکارونی را درون آن ریخته و به مدت ۸ دقیقه بپزید تا نرم شود، ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

یک غذای خانوادگیِ خوشمزه و کم‌خرج!

۳. پنیرهای چدار و پارمزان را در کاسه‌ای با هم مخلوط نموده، داخل ظرف نسوز گودی را چرب نمایید و یک سوم از سس گوجه فرنگی را کف ظرف ریخته، با یک سوم ماکارونی، روی سس گوجه و با یک سوم از مخلوط پنیرها، روی ماکارونی را بپوشانید. برای طعم بهتر به آن نمک و فلفل بزنید. چیدن این لایه‌ها را دو بار دیگر تکرار نمایید طوری که پنیر رنده شده در لایه آخر ظرف باشد.

۴. خرده‌های نان و ریحان بازل را ترکیب نموده و روی لایه‌ی بالایی که پنیر رنده شده است، به طور یکنواخت پخش نمایید. تکه‌های کره یا مارگارین را روی سطح غذا قرار دهید و ظرف را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا رویه غذا طلایی شده و حباب بزند. آن را بلافاصله سرو نمایید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر 712664

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغات

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =