به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، سحر بهمنی یکی از نخبگان دارو ساز کشور و کارآفرین نمونه با اشاره به موفقیت های که بانوان در مسیر زندگی خود می توانند با تلاش و کوشش کسب نمایند اظهار داشت: یک زن می تواند هم مادری موفق و هم یک فعال اجتماعی توانا با تلاش و کوششی که دارد، باشد و از نظر من هیچ بن بستی برای زنان وجود ندارد.
وی که خود مادر است و هم اکنون مدیرعامل یکی از بزرگترین شرکت های دانش بنیان کشور خاطر نشان میکند: اتفاقا خانم ها بخاطر علاقه هایشان می توانند در زمینه های مختلف شغلی بسیار مفید و موفق تر عمل کنند و اگر بخواهند هیج عامل بازنده ای نمی تواند مانع آنها باشد.
بهمنی افزود: من بشخصه کارهای مردانه ی زیادی انجام دادم ؛ کارهایی که از نظر مردم مردانه است و در واقع جنسیت خیلی در آن مهم نیست و کارهای فنی که ما فکر میکنیم فقط مردها توان انجام آنرا دارند، اینجا آنچه که مهم است بحث رسیدن ما به خودباوری زنان است.
وی در خصوص مادران شاغل و زحمات بیشتری که با توجه به مسیولیت هایشان دارند اظهار کرد: بعنوان مثال فردی مثل من که شغلی خاص و پر مشغله دارد شاید باور عموم بر این باشد که چگونه باید هم به امور خانه و خانواده هم به سایر کارها رسیدگی کرد اما باور من اینست که با مدیریتی صحیح می توان بین آنها تعادل ایجاد کرد و مهم رشد، خودباوری و توانمند سازی بانوان است.
این متخصص جوان و داروساز کشورمان یادآور شد: بشخصه معتقدم مادران شاغل در اکثر اوقات می توانند فرزندان موفق تری به جامعه تحویل دهند و روی سطح فکری بچه ها تاثیر بهتری دارد چه بسا مادر من هم شاغل و فرهنگی بود و از نظر من تاثیر زیادی بر مسیولیت پذیری و توانمندی ما داشت.
وی که در حال حاضر مدیرعامل شرکت دانش بنیان زیست تخمیر بزرگترین مجموعه تولیدی پارک فناوری پردیس با ۴۰۰ پرسنل است، گفت: ما در مجموعه خود در حال حاضر با تکیه بر توان داخلی، ۶۰ محصول پروبیوتیک و دارویی در شرکت زیست تخمیر تولید می کنیم که علیرغم تامین کامل نیاز کشور، حالا پنجره صادرات به کشورهای همسایه را روی ما گشوده است.
به گفته وی، زیست تخمیر دومین شرکت دانشبنیان ایران است و تا به امروز یکی از قطورترین پروندهها را در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری داشته است، در واقع جزو شرکتهای لیدر در این زمینه است؛ یعنی از سال ۸۹ که اقدامات مربوط به شرکتهای دانشبنیان به جریان افتاد، به صورت مرتب در آن حضور داشته است.
همچنین از سال ۹۲ که لایحه آن در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، در روندهای دانش بنیانی جزو شرکتهایی بود که در معاونت علمی فناوری رییس جمهوری بیشترین رفتوآمد را داشت.
انتهای پیام/*
نظر شما