به گزارش شبکه خبری تهران نیوز، بسیاری از اوقات ممکن است انجام کار یا حل دعوا، مشکل حقوقی و مشکل کیفری، نیاز داشته باشیم با یک وکیل صحبت کنیم. این گونه مسائل حقوقی در طول زندگی ممکن است برای همهی ما پیش بیاید. این مشکلات انواع مختلفی دارند. ممکن است همه ی ما یک بار هم که شده دچار مشکلات حقوقی شده باشیم. اگر سوالی برای شما دربارهی مشکلات کیفری و حقوقی رخ داده است و نمیدانید چگونه آن را برطرف کنید، یا قصد دارید دربارهی مشکل کیفری و مشکل حقوقی که ممکن است در روند یک پرونده برای شما رخ میدهد با یک وکیل صحبت کنید. پس بهتر است با مشکلات رایج حقوقی آشنایی نسبی داشته باشیم تا بدانیم چگونه می توانیم با آنها مقابله کنیم.
انواع مشکلات حقوقی
مهریه
به نظر شما مهر بالاتر از ۱۱۰ سکه دیگر غیر قابل اجرا است؟. دقت کنید تا ۱۱۰ سکه را مرد باید پرداخت کند و اگر مهر یک زن بیشتر از این میزان باشد، بازگرداندن مازاد ۱۱۰ سکه به شرط داشتن تمکین مالی مرد است و برای او حکم جلب صادر نمیشود؛ فقط در صورت برخوردار بودن مرد از تمکین مالی برای پرداخت مهر بالای ۱۱۰ سکه، اموال وی توقیف میشوند.
حتی در زمان ازدواج نیز زن میتواند مهریهی خودش را از مرد درخواست کند و مرد بدون آوردن بهانه موظف به پرداخت است.
اگر مرد توانایی پرداخت همان ۱۱۰ سکهی اولیه را هم نداشته باشد، زن قادر است برای او حکم جلب بگیرد!.
در صورت نیاز به دانش و آگاهی بیشتر در مورد اقدام به عمل هنگام برخورد به مشکل حقوقی و کیفری پیشنهاد می شود به لینک زیر مراجعه کنید.
طلاق
متاسفانه کشور ما بیشترین آمار طلاق را نسبت به دیگر کشورها دارد و این مسئله در دادگاه امور خانواده بسیار زیاد است. طلاق دو نوع دارد که شامل طلاق بائن و طلاق رجعی میباشد. در طلاق رجعی پس از طلاق ، باز هم مرد میتواند در صورت لزوم به زندگی خود بازگشته، به همسر خود رجوع کند و زندگی مجدد بدون نیاز به عقد را آغاز کند.
طلاق بائن در مشکل حقوقی کاملا با طلاق رجعی متفاوت بوده و در صورت تمایل زن و شوهر برای ادامهی زندگی، نیاز به عقد مجدد ضروری است.
برای اینکه کمتر درگیر مشکلات دادگاه شوید و زودتر پروسهی طلاق را پیش ببرید بهتر است از گزینهی طلاق توافقی استفاده کنید. این مسئله هنگام مراجعه به وکیل برای رفع مشکل حقوقی بسیار آسانتر خواهد شد.
معاملات
بحث سرمایه و حفظ و نگهداری از آن بسیار مهم است. بنابراین به این نکات کاملا دقت کنید. هیچگاه معادلات خود را با نامهی دست نویس امضا نکنید تا اگر ناخواسته مشکلات حقوقی برای شما رخ داد به کمک وکیل بتوانید در دادگاه از حق خود دفاع کنید.
علاوه بر این، خرید و فروش خودرو و ملک را هم به طور رسمی معامله کرده و به هیچکس وکالت ندهید تا از نتیجهی آن مطمئن باشید. اگر هنوز هم قصد دارید نوع معامله تان قولنامه عادی باشد حتما دو نفر شاهد به همراه داشته باشید. در نهایت قراردادها را با وکیل چک کنید تا دچار مشکل حقوقی و مشکل کیفری نشوید.
معامله صوری
تا کنون این مسئله را شنیده اید که برای گردن نگرفتن مالیات، بسیاری از افراد خرید و فروش خود را به نام افراد دیگری میزنند تا در هنگام توقیف اموال به راحتی فرار مالیاتی انجام دهند. دقت کنید قانون دربارهی این مورد قولنامهها هیچ ارزشی قائل نمیشود و به گونهای صوری به حساب میآید.
دیگر نمیتوان از دست قانون فرار کرد. به همین دلیل اگر فرد در عین بدهکاری، اقدام به خرید ملک یا خودروی گران قیمتی انجام دهد تا بتواند از دست بدهکاران خلاص شود، در صورت اطلاع بدهکاران تمام معاملههای جدید وی باطل و به مجازات و جزای نقدی دچار میشود.
تخلیه ید و خلع ید
از دعواهای میان مستاجر و صاحب خانه است که در آن مستاجر طبق موعد از پیش تعیین شده، محل سکونت را ترک نمیکند. دقت کنید اگر قرارداد کامل ثبت شده باشد، مالک میتواند اجازهی مطرح کردن دعوای تخلیه ید را داشته باشد.
مورد دیگری نیز به نام خلع ید داریم که با دعوای ید متفاوت است. خلع ید برای کسی به کار میرود که تصرف اش غیرقانونی بوده و حالت غاصب دارد. پیشنهاد میشود برای جلوگیری از این گونه مشکلات حقوقی و مشکلات کیفری با یک وکیل کارکشته مشورت کنید.
آیا برای هر مورد حقوقی میبایست به وکیل مراجعه کرد؟
مراجعه به وکیل در هر نوع قراردادی ممکن است ضرورت نداشته باشد. برای قرارداد های پیچیده و بسیار مهم با درصد مالی بالا و موضوعات حساس مثل قرارداد فسخ، حل اختلاف، تضمین، ضمانت اجرا، خرید و فروش ملک و خودروی گران قیمت بهتر است با یک وکیل کارکشته نیاز به صحبت داشته باشید.
انتهای پیام/
نظر شما