حجتالاسلام علی موسویفرد، کارشناس حوزه دینی و مذهبی در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگی شبکه خبری تهراننیوز با اشاره به مقام عبودیت ابتدا به آیه «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذی أَنْزَلَ عَلی عَبْدِهِ الْکِتابَ وَ لَمْ یَجْعَلْ لَهُ عِوَجاً» پرداخت و اظهار کرد: موضوع مقام عبودیت بسیار دامنهدار است و اگر انسان به لایههای آن بپردازد، باید سه سال درباره آن بحث کند.
بیشتر بخوانید:
دلیل همراه نشدن امام صادق (ع) با قیام ابومسلم خراسانی چه بود؟
وی اضافه کرد: اگر به همه ابعاد مقام عبودیت بپردازیم، مشکلی در جامعه انسانی وجود نخواهد داشت، چراکه محور حرکتهای و برنامههای ما قرآن و اهل بیت(ع) نیست. باید از خود سوال کنیم که خداوند متعال تکلیفی که برعهده من گذاشته، چیست؟ و دغدغه هر مسلمان این باشد که خداوند از او چه میخواهد.
این کارشناس حوزه دینی و مذهبی تبیین کرد: مطالباتی که خدای سبحان از ما دارد، باید مدنظر قرار دهیم، چراکه در آیات و روایات فراوانی خداوند برای سعادت دنیوی و اخروی راهکارهایی را پیش پای ما گذاشته است.
موسویفرد تبیین کرد: مردم ما در ماه محرم و صفر موفق هستند و حتی تلویزیون و صدا و سیما، تکایا و مساجد به اندازه وسع خود تصاویری از حضور خالصانه مردم را نشان میدهند.
وی تشریح کرد: مهم آن است که در پایان هر مناسبتی، ببینیم دستمان پر است یا خالی. یک روایت از وجود مقدس امام صادق علیهالسلام داریم که شخصی از ایشان سؤال کردند که از کجا بدانیم نماز ما مورد عنایت خدای متعال قرار گرفته است؟
این کارشناس حوزه دینی و مذهبی در ادامه توضیح داد: در واقع مقبول شدن نماز یک معیار، قاعده و خطکش برای اعمال عبادی ماست که اگر به این متد متوسل شویم، طبیعتاً میتواند را ره به ما نشان دهد که آیا عمل من قبول شده است یا خیر؟
موسویفرد تأکید کرد: فردی که ۴۰ روز در دو شهر مدینه و مکه مکرمه حضور مییابد یا دو ماه در ایام ارعبیان در کربلاست قطعاً با هدف تقرب به خداوند و ائمه اطهار علیهمالسلام این سفر را طی کرده است و به جای آوردن هرکدام از این اعمال یعنی اینکه خدا را عبادت کردهایم و باید این حال خوب را حفظ کنیم.
انتهای پیام/*
نظر شما